''OVNOVI'' UHVATILI ZALET: Mogu li do treće vezane pobede?

V.M.

14. 11. 2023. u 09:20

U revanšu prvog kola FA kupa gledaćemo duel Derbi kauntija i Krua (20.45).

ОВНОВИ УХВАТИЛИ ЗАЛЕТ: Могу ли до треће везане победе?

Profimedia

Pre devet dana je delovalo da će Kru proći do druge runde, vodio je sa 2:0 do same završnice meča, ali ''ovnovi'' su se na fascinantan način vratili pogocima Mendez-Lainga i Hurihejna u poslednjih pet minuta utakmice i sada će pred svojim navijačima imati priliku da se plasiraju u narednu rundu.

Derbi ovaj meč očekuje u veoma dobrom ritmu, pošto je slavio na minula dva duela, odnosno tri puta na poslednja četiri susreta.

Za vikend je rutinski odradio posao protiv Barnlsija i tako nastavio uspon na tabeli Lige jedan gde trenutno zauzima sedmo mesto sa 27 osvojenih poena.

Sa druge strane, Kru je takođe u dobrom ritmu i na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima ostvario je tri pobede uz remi i poraz.

Za vikend je bio bolji od Nots kauntija sa 1:0, što mu je bila druga uzastopna ligaška pobeda kojom je nastavio put ka vrhu tabele i trenutno je četvrti sa 32 sakupljena poena.

Gosti su na prvom meču pokazali da mogu da nadigraju Derbi, ali samopouzdanje im je značajno poljuljano posle dva primljena gola u završnici meča i biće im veoma teško na ''Prajd parku''.

Očekujemo da ''ovnovi'' nošeni podrškom sa tribina dođu do treće uzastopne pobede.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)