OBRAČUN DAVITELJA U PREMIJER LIGI: ''Trešnjice'' i dalje nemaju pobedu ove sezone!

V.M.

28. 10. 2023. u 10:25

U derbiju začelja devetog kola najjače fudbalske lige na svetu, Bornmut će ugostiti Barnli (16:00).

ОБРАЧУН ДАВИТЕЉА У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ: Трешњице и даље немају победу ове сезоне!

FOTO: AP/Tanjug

Oba tima ulaze u ovaj meč u katastrofalnim formama. To pogotovo važi za domaćina koji i dalje nije ostvario nijednu pobedu i zauzima pretposlednje mesto na tabeli sa tri osvojena boda, dok je gost nešto bolji na 18. mestu sa sakupljenim poenom viška u odnosu na današnjeg rivala.

Bornmut je pred start sezone ostao bez trnera Garija O'Nila koji je preuzeo Vulvse, a na njegovo mesto doveden je Andoni Iraola koji je sjajno vodio ekipu Rajo Valjekana.

Ipak, Španac nikako da se navikne na ''klimu'' u Engleskoj, baš se muči i kruže priče po medijima da mu je na sastanku sa upravom pred ovaj meč rečeno da mora osvojiti tri boda ukoliko planira da ostane na klupi.

Bornmut je često umeo da dobro otvori meč i povede, ali nikako da privede utakmicu kraju. Čak 11 bodova je ''prosuo'' u takvim situacijama i Iraola mora da pronađe način da sredi taj problem kako ne bi postao bivši.

U sličnoj poziciji je i trener Barnlija, Vensan Kompani. Legendarni štoper forsira presing, pas igru, slično Pepu Gvardioli, ali njegovi igrači nemaju kvalitet za to, dopuštaju previše šansi protivniku i sa 23 primljena gola imaju jednu od najgorih odbrana u ligi.

Verujemo da je vreme da ''trešnjice'' konačno slave i upišu prvu pobedu kojom bi pobegli iz zone ispadanja.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)