DERBI SVETACA: San Lorenco i San Martin de San Huan bore se za polufinale Kupa Argentine

O. M.

10. 10. 2023. u 12:13 >> 12:15

SAN LORENCO dočekuje ekipu San Martin de San Huan u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Argentine. Duel svetaca odigraće se na neutralnom terenu, na stadionu "Huan Žilberto Funes" u San Luisu u 22 časa po srednjeevropskom vremenu.

ДЕРБИ СВЕТАЦА: Сан Лоренцо и Сан Мартин де Сан Хуан боре се за полуфинале Купа Аргентине

Foto: Profimedia

"Crveno-plavi" iz Almagra nalaze se u očajnoj formi, kakva nije zabeležena otkad je, u maju prošle godine, klupu preuzeo Ruben Dario Insua. Poslednju pobedu "cikloni" su ostvarili početkom avgusta u osmini finala Kupa protiv Belgrana. Posle toga vezali su čak pet nerešenih utakmica u Liga kupu posle kojih je usledio poraz od Njuels old bojsa na domaćem terenu, stadionu "Pedro Bidegajn", čak 3:0.

San Lorenco je deseti na tabeli sa devet bodova iz osam kola Liga kupa. Iz Kopa Sudamerikana su ispali u osmini finala od Sao Paula, a Primeru su završili kao trećeplasirani. Na zajedničkoj tabeli Primera lige i Liga kupa trenutno zauzimaju četvrto mesto koje im u ovom trenutku garantuje plasman u grupnu fazu Kopa Libertadores.

San Martin je trenutno na sedmom mestu u drugoj argentinskoj ligi a ono mu donosi plasman u plej-of za popunu Primere. Kolo pre kraja imaju dva boda više od devetoplasirane Himnasije Mendoze. još tri ekipe nadaju se plasmanu u osam, Defensija Belgrano, Gemes i Nueva Čikago.

San Martin je na putu do četvrtfinala napravio dva iznenađenja, eliminisavši Velez Sarsfild u drugom kolu i Argentinos juniors u prethodnom.

Da su igrali malo konzistentnije u poslednjih nekoliko kola u ligi, plej-of bi već bio obezbeđen, ali kod kuće su u poslednje dve utakmice izgubili četiri boda s kojima bi bili sigurni učesnici doigravanja. Ali i ovako drže sudbinu u svojim rukama, samo treba da ostvare pobedu nad poslednjeplasiranom Flandrijom, doduše u gostima. Ako to ne urade onda će zavisiti i od drugih rezultata.

San Lorenco i San Martin se nisu sastajali od 2018. godine kada su "zeleno-crni" poslednji put igrali u Primeri. U poslednjih pet susreta, ljubimci Pape Franje imaju tri pobede, dok su po jedan put utakmice završene nerešenim ishodom i pobedom San Martina.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,73) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

RIM, još jedan peron i usputna stanica voza Novaka Đokovića koji ima za cilj da žetvu pehara pokupi u Parizu i Londonu (Rolan Garos, OI i Vimbldon) u naredna dva meseca. Tako rezonuje najbolji teniser svih vremena uoči nastupa u Večnom gradu (8-19. maja), na nadmetanju koji je osvajao već šest puta u karijeri, a još toliko puta gubio je u borbi za trofej. Naš as, na terenu kompleksa "Foro Italika", još uvek nije saznao ime rivala, kojeg je dobio tek nakon okršaja između Rusa Romana Safijulina i Francuza Korentina Mutea.

08. 05. 2024. u 17:15

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)