"PLAVCI" PREKINULI LOŠU SERIJU: Barnli je konačno pobedio

O. M.

07. 10. 2023. u 10:13

ČELSI gostuje Barnliju u osmom kolu engleske Premijer lige., Utakmica se igra od 16 časova na Terf Muru.

ПЛАВЦИ ПРЕКИНУЛИ ЛОШУ СЕРИЈУ: Барнли је коначно победио

Foto Profimedia

Obe ekipe sa optimizmom ulaze u ovaj duel pošto su u prethodnom kolu zabeležile pobede. Barnli je u derbij uzačelja savladao Luton u gostima, što mui je bila prva pobeda u sezoni, dok su londonski "plavci" pobedili Fulam u gradskom derbiju i time prekinuli neprijatnu seriju loših rezultata. Bila je to tek druga utakmica Čelsija u Premijerligi na kojoj je postigao više od jednog gola. Prethodno su tri dali novajliji u Ligi Lutonu.

bila je to ujedno prva pobeda Čelsija u Premijerligi posle više od mesec dana i tek druga u sezoni, treća ako računamo i 2:1 u Liga kupu protiv AFC Vimbldona.

Čelsi je konačno uspeo da dobije utakmicu u Premijer ligi. To je bila tek njihova druga pobeda u sezoni i prva pobeda za više od mesec dana.

Menadžer MAurisio Poketino može da bude zadovoljan što je ekipa povezala dve pobede, posle trijumfa nad Brajtonom u Liga kupu a navijače raduje i pogodak koji je Fulamu dao Mihajlo Mudrik. Bio je to prvenac ukrajindkog internacionalca u dresu Čelsija, a doša je u zimskom prelaznom roku, sredinom januara za stotinjak miliona evra.

Samopouzdanje pred ovo gostovanje uliva i podatak da Čelsi nije primio gol na dva poslednja gostovanja pošto je prethodno sa Bornmutom odigrao 0:0. Inače, plavce posle reprezentativne pauze čeka pakleni raspored. Igraće protiv Arsenala, Brentforda, Totenhema, Mančester sitija, Njukasla, Brajtona i Mančester junajteda.

Barnli je pobedom u Lutonu prekinuo niz od šest utakmica bez trijumfa i sada je 18. na tabeli sa četiri boda iz sedam utakmica.

Kalretsi sada lakše dišu jer su pobedili direktnog protivnika u borbi za opstanak, ali moraće mnogo bolje u nastavku da igraju izabranici Vensana Kompanija. Nijednom u premijerligaškom društvu nisu uspeli da sačuvaju mrežu, a na svom Terf muru su vezali četiri poraza. Ovde su izgubili pet poslednjih utakmica protiv Čelsija a na poslednje dve nisu postigli ni gol dok su primili sedam (0:4, 0:3).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,85) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)