"LISICE" NA NAJTEŽEM ISPITU SEZONE: Derbi trećeg kola Liga kupa na Enfildu

O. M.

27. 09. 2023. u 13:48

LIVERPUL dočekuje Lester u trećem kolu engleskog Liga kupa. Utakmica se igra na Enfildu od 20 časova i 45 minuta.

ЛИСИЦЕ НА НАЈТЕЖЕМ ИСПИТУ СЕЗОНЕ: Дерби трећег кола  Лига купа на Енфилду

Tanjug/AP

Liverpul je bio slobodan u prva dva kola kao predstvnik Engleske u evropskim kupovima, dok je Lester u takmičenje ušao od početka, a do trećeg kola je stigao dvema pobedama protiv niželigaških ekipa. U prvoj rundi "lisice" su pobedile člana Lige jedan Barton u gostima sa 2:0, a istim rezultatom su, opet na gostovanju, pobedili i u drugom kolu, a protivnik je bila ekipa iz Lige 2 Tranmer rovers.

"Redsi" su u vrhunskoj formi od starta sezone. Samo u prvom kolu Premijer lige nisu pobedili, Čelsi se "izvukao" na Stamford bridžu sa 1:1. U nastavku sezone, Liverpul je ostvario svih šest pobeda, a zanimljivo je da su četiri od njih završene identičnim rezultatom 3:1. 

Puleni menadžera jirgena klopa blistaj uu napadu, naročito Mo Salah i Darvin Nunjez koji su postigli po četiri gola (Egipćanin je dodao isto toliko asistencija), ali pomalo škripi u odbrnai, jer je Liveprul samo jednom sačuvao mrežu, u pobedi od 3:0 nad Aston vilom.

Lester je dobro počeo prvu sezonu u Čempionšipu posle decenije i veliki su izgledi da će se odmah vratiti u elitni razred. Dele prvo mesto sa Ipsvičom sa 21 bodom. izgubili su samo kod kuće od Hala (0:1) iako su bili znatno bolji rival i nesrećno ostali bez bodova protiv "tigrova".

U gostima imaju šest pobeda iz isto toliko utakmica ove sezone, ali nisu se sastajali sa takvom silom kao što je Liverpul.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!