VLAHOVIĆ RUŠI REKORDE I ULAZI U ISTORIJU: Sasuolo prokockao dva gola viška u prošlom kolu

O. M.

23. 09. 2023. u 11:59 >> 12:00

U šestom kolu italijanske Serije A Sasuolo dočekuje Juventus. Utakmica je na programu u subotu od 18 časova na stadionu ''Mapei''.

ВЛАХОВИЋ РУШИ РЕКОРДЕ И УЛАЗИ У ИСТОРИЈУ: Сасуоло прокоцкао два гола вишка у прошлом колу

Tanjug/AP

Sasuolo je u prethodnom kolu u gostima izgubio od Frozinonea sa 4:2. Gostujući tim je već do 24. minuta utakmice imao prednost od dva gola. Dvostruki strelac je bio Andrea Pinamonti, dok su asistencije pružili Matias Vina i Žeremi Toljan. Ipak, domaći tim je uspeo da potpuno preokrene rezultat u svoju korist i dobije ovaj meč.

Sasuolo je pre ovog meča poražen i od Napolija i Atalante, oba puta sa po 2:0, dok je jedini trijumf u Seriji A ostvario nad Veronom (3:1). Trenutno zauzimaju tek 17. poziciju na tabeli sa samo tri osvojena boda, dok su na otvaranju sezone savladali i Kozencu u prvom kolu Kupa Italije sa 5:2.

Glavna pretnja u napadu Sasuola Domeniko Berardi postigao je samo jedan gol u 12 utakmica protiv Juventusa u italijanskoj ligi.

Sasuolo sigurno neće biti kompletan. Agustin Alvarez još uvek nije spreman za akciju, dok Alesio Kranjo ostaje u pripravnosti jer prvi golman Andrea Konsilji ima otprilike 50 odsto šansi da bude spreman da stane među stative.

U poslednjem meču Juventus je na svom terenu savladao Lacio sa 3:1. Poveli su u 10. minutu utakmice preko srpskog napadača Dušana Vlahovića, a udvostručili vođstvo u 26. minutu, kada je Adrijen Rabio proigrao Federika Kjezu, a on ubacio loptu u mrežu. U 64. minutu gostujući tim je uspeo da smanji prednost Juventusa, međutim, samo tri minuta kasnije Veston Makeni je odlično asistirao Vlahoviću, koji je ponovo pogodio za konačan rezultat na ovoj utakmici.

Posle četiri odigrana kola, Juventus zauzima drugu poziciju na tabeli sa 10 bodova, dva manje od prvoplasiranog Intera. U prvom kolu savladali su Udineze sa 3:0, zatim remizirali sa Bolonjom 1:1, a pred meč sa Lacijem trijumfovali su nad Empolijem sa 2:0.

Masimilijano Alegri je eksperimentisao sa Makenijem i našim Filipom Kostićem na bekovskim pozicijama protiv Lacija, a pošto je to urodilo plodom ne bi trebalo da bude iznenađenje da se italijanski stručnjak opet odluči na istu formaciju i postavu.

Juventus je ove sezone oslobođen briga igranja u evrokupovima što može da bude i prednost u nedeljama posle evropskih kola pošto su sada odmorniji nego što bi bili da su tokom nedelje igrlai Ligu konferencija.

Dušan Vlahović ima priliku da postane tek peti igrač u istoriji Juventusa koji je posle prvih pet kola postigao pet ili više golova u Seriji A. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,52) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)