ĐIRONA TRAŽI NASTAVAK POBEDNIČKOG NIZA: Novajlija izlaz iz krize

V.M.

18. 09. 2023. u 08:54

U poslednjoj utakmici petog kola španske La Lige, Granada će dočekati Đironu (21:00).

ЂИРОНА ТРАЖИ НАСТАВАК ПОБЕДНИЧКОГ НИЗА: Новајлија излаз из кризе

Profimedia

Domaćin je prošle sezone zauzeo prvo mesto u Segundi i plasirao se u elitu. Start sezone nije baš najbolji za Granadu koja nakon četiri uvodna kola ima samo tri osvojena boda i zauzima 18. mesto na tabeli.

Jedinu pobedu ostvarila je protiv Majorke u trećem kolu kada je slavila sa 3:2, a pored toga je doživeo tri poraza, poslednji mu je pred pauzu naneo Real Sosijead u pravoj goleadi, 3:5.

Izabranici Paka Lopeza imaju velikih problema u odbrani i primili su čak 12 pogodaka za sada, ubedljivo najviše u čitavoj ligi.

Sa druge strane, Đirona je fantastično započela novu sezonu. Na otvaranju je remizirala sa Sosijedadom (1:1), a nakon toga je ostvarila tri uzastopne pobede. Redom je bila bolja od Hetafea, Sevilje i Las Palmasa, a ako i danas dođe do tri boda izjednačiće se po broju poena sa drugoplasiranom Barselonom.

Za razliku od svog današnjeg rivala, gosti vole da igraju tvrdo sa malo pogodaka, o čemu svedoči gol-razlika 7:2 na uvodne četiri utakmice.

Što se tiče međusobnih duela, ovi timovi su se sastajali samo dva puta i obe ekipe su ostvarile po jednu pobedu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)