''NEROAZURI'' JEDNI OD GLAVNIH FAVORITA ZA SKUDETO: Inter pohod ka tituli počinje protiv ''bjankorosa'

V.M.

19. 08. 2023. u 11:00

INTER će na otvaranju Serije A dočekati Moncu (20:45).

НЕРОАЗУРИ ЈЕДНИ ОД ГЛАВНИХ ФАВОРИТА ЗА СКУДЕТО: Интер поход ка титули почиње против бјанкороса

Tanjug/AP

Domaćin je prošle sezone upalio motore tek u završnici prvenstva tako da nije mogao pripretiti Napoliju u borbi za tron, pa će ove godine biti fokusiran da to uradi od prvog kola.

Finalista Lige šampiona je napravio velike promene u rosteru, ali i dalje je u pitanju veoma kvalitetan sastav. Napustili su ga Andre Onana, Marcelo Brozović, Edin Džeko, Romelu Lukaku i Robin Gosens, a novac od prodaja uložen u pojačanja poput Zomera, Fratezija, Karlosa Augusta (došao iz Monce), Huana Kvadrada i Jana Aurela Biseka, a u klub se posle 13 godina vratio i Marko Arnautović.

Četa Simonea Inzagija je izgledala odlično na priprema, na pet utakmica je uz remi upisala i četiri pobede od koji je jedna bila protiv PSŽ-a (2:1).

Sa druge strane, Monca je na neslavan način započela novu kampanju doživevši poraz od Ređine na otvaranu Kupa Italije,  povela je pogotkom D'Ambrozija, ali je u potpunosti posustala u završnici i primili dva brza gola za konačnih 1:2.

Gost nije pravio velike promene u sastavu preko leta, od zvučnijih imena klub je napustio pomenuti Karlos Augusto, dok su redove ''bjankorosa'' pojačali bivši igrači Intera, Galjardini i D'Ambrozio.

Što se tiče pripremnog perioda Monca je upisala četiri pobede uz poraz od Milana u utakmici posvećenoj preminulom Silviju Berluskoniju (njihovom bivšem predsedniku).

Inter prošle godine nije uspeo da savlada Moncu (remi i trijumf bjankorosa), a mi verujemo da je došlo vreme da to konačno učini.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije