''LAVOVI'' PERFEKTNO OTVORILI SEZONU: Gost bi da zaigra u najelitnijem evropskom takmičenju po prvi put nakon 17 godina!

V.M.

08. 08. 2023. u 11:03

U prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Kopenhagen će dočekati Spartu iz Praga (20.00).

ЛАВОВИ ПЕРФЕКТНО ОТВОРИЛИ СЕЗОНУ: Гост би да заигра у најелитнијем европском такмичењу по први пут након 17 година!

Foto: Profimedia

Uključujući domaće prvenstvo i takmičenja u Evropi, domaćin je na perfektan način započeo sezonu. U danskoj Superligi upisao je tri pobede u uvodna tri kola, a uz to je u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona rutinski izbacio Brejdablik (2:0, 6:3).

''Lavovi'' su poznati kao jako dobra domaćinska ekipa, a to su dokazali i prošle sezone kada su u grupnoj fazi Lige šampiona pred svojim navijačima remizirali sa Dortmundom, Sitijem i Seviljom.

Sa druge strane, Sparta je takođe na odličan način otvorila takmičarski deo sezone. Odigrala je tri kola u domaćem prvenstvu i na svakom susretu je slavila. Bila je bolja od Sigme (2:0) i Zlina (1:0), dok je pre tri dana dominantno porazila Pardbuice (5:2).

Češki predstavnik je prošle godine konačno vratio titulu u svoj posed i oran je da se vrati u najjače evropsko takmičenje u kojem je poslednji put nastupao u sezoni 2005/06.

Današnji rivali su jedine međusobne duele odigrali pre 14 godina kada je u grupnoj fazi Lige Evrope Kopenhagen upisao dve pobede (3:0, 1:0).

Večeras verujemo da ćemo gledati jedan zanimljiv meč između dve ujednačene ekipe i očekujemo da golovi ne izostanu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!