ČUKA SA ISTIM AMBICIJAMA: Nišlije s novim trenerom i u novoj sezoni

O. M.

29. 07. 2023. u 08:44

NOVA sezona Superlige Srbije počinje ove subote. U jednoj od najzanimljivijih utakmica prvo kola sastaju se Čukarički i Radnički iz Niša. Početak ovog susreta zakazan je za 18.55 časova.

ЧУКА СА ИСТИМ АМБИЦИЈАМА: Нишлије с новим тренером и у новој сезони

FOTO: M. Vukadinović

Prošla sezona bila je jedna od najboljih u istoriji kluba, tačnije najbolja posle sezone 2014/15 kada su brđani kao i prošle zauzeli treće mesto u srpskom šampionatu, ali su osvojili Kup u kome su proletos zaustavljeni tek u finalu.

Belo-crni su obezbedili učešće u plej-ofu Lige Evrope, što znači da će sigurno biti deo grupne faze nekog evropskog takmičenja. Ako pobede u tom plej-ofu, plasiraće se u Ligu Evrope, a ako izgube učestvovaće u Ligi konferencija.

Ambicije kluba biće iste kao i prethodnih sezona, a to je plasman u Evropsko takmičenje.

Za razliku od Čuke, Radničkom je prošla sezona bila najslabija u poslednjih 10 godina. Jedva su se Nišlije spasle ispadanja jer su kroz baraž bile bolje od Inđije.

Razlog tako očajne sezone može se tražiti i u stzalnim promenama trenera. Prošle sezone klub je vodilo pet različitih trenera, a u letnjoj pauzi vođenje tima je preuzeo Nikola Trajković pod čijom palicom je Radnički odigrao solidno u pripremnom periodu. Trajković na startu sezone neće moći da računa na najboljeg strelca ekipe miljana Škrbića zbog suspenzije. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&0-3 (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)