JEDNOJ SERIJI DOLAZI KRAJ: Banfild kod kuće igra bledo, Godoj tri meseca bez pobede u gostima

O. M.

24. 07. 2023. u 14:40

GODOJ KRUZ gostuje Banfildu ovog ponedeljka na stadionu Florensio Sola u okviru pretposlednjeg kola argentinskog fudbalskog šampionata.

ЈЕДНОЈ СЕРИЈИ ДОЛАЗИ КРАЈ: Банфилд код куће игра бледо, Годој три месеца без победе у гостима

Profimedia

Oba tima će pokušati da produže niz neporaženosti u Ligi profesional, Godojev traje pet utakmica a Banfildov četiri. Doduše, gosti su u međuvremenu ispali na penale iz Kupa od niželigaša Vija Mitre.

Godoj Kruz je odigrao nerešeno 2:2 protiv Defense i hustisije na stadionu Malvinas Argentinas u svom poslednjem meču Lige. Trenutno su deveti sa 38 bodova.

Banfild je na 25. mestu sa 26 bodova. U prošlom kolu je takođe osvojio bod, remizirajući 2:2 protiv Lanusa.

Poslednji susret između ovih ekipa završen je nerešenim rezultatom 1:1. Tomas Badaloni je pogodio za Godoj u 45. minutu, a izjednačenje je doneo Andres Čaves u 58. minutu sa bele tačke.

Banfild je na svom terenu osvojio samo 17 bodova od mogućih 39. Godoj Kruz ima tri pobede, četiri remija i šest poraza u gostima ove sezone u prvenstvenim utakmicama. Nisu pobedili u gostima od 22. aprila protiv Sentral Kordobe.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!