ZVEZDA I BORAC NA STADIONU "RADOMIR ANTIĆ": "Crveno-beli" proveravaju Banjalučane pred početak evropske avanture

O.M.

29. 06. 2023. u 09:29

FUDBALERI Crvene zvezde, u sklopu priprema za početak naredne sezone, odigraće u Užicu prijateljsku utakmicu sa banjalučkim Borcem. Meč se igra s početkom od 18 časova na stadionu "Radomir Antić".

ЗВЕЗДА И БОРАЦ НА СТАДИОНУ РАДОМИР АНТИЋ: Црвено-бели проверавају Бањалучане пред почетак европске авантуре

FOTO: FK Crvena zvezda

Biće to druga provera novog trenera "crveno-belih" Baraka Bahara. U prvoj su pobedili selekciju Užica, tim sastavljen od igrača iz Regiona, sa 3:1. Golove su postigli Jovan Mijatović, Aleksandar Katai i Marko Gobeljić.

Utakmicu je počeo najjači tim, a kasnije je izraelski stručnjak isprobao i ostale igrače koje je imao na raspolaganju. Istakli su se poletarci Jovan Mijatović i Jovan Šljivić, kao i novajlija Marko Stamenić koji je najavio da će biti veliko pojačanje. 

U međuvremenu, Zvezda se pojačala i nigerijskim napadačem Piterom Olajinkom koji će možda biti u konkurenciji za tim protiv Banjalučana.

Za razliku od Zvezde, Borcu će ovo biti prva provera na pripremama otkako su došli na Zlatibor. Banjalučanima će ovo biti možda i najveća provera pred duel drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv bečke Austrije.

Trener "ponosa Krajine", nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Vinko Marinović, istakao je da će duel sa učesnikom Lige šampiona biti odlična provera i prilika da se vidi šta je dobro a šta ne u radu ekipe.

Inače, ekspedicije su smeštene u istom hotelu na Zlatiboru pa se igrači i članovi stručnih štabova dva bratska srpska kluba redovno druže u slobodno vremene.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: I1+&II1+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?