ESTONIJA POVEDE PA STANE: "Crveni đavoli" ispravljaju kiks protiv Austrije

O. M.

20. 06. 2023. u 09:25

ESTONIJA će u utorak, u četvrtom kolu kvalifikacija za Euro 2024, dočekati reprezentaciju Belgije.

ЕСТОНИЈА ПОВЕДЕ ПА СТАНЕ: Црвени ђаволи исправљају кикс против Аустрије

FOTO: EPA

Uprkos slabijoj igri i rezultatskom kiksu protiv Austrije, gosti su apsolutni favoriti u ovom meču, a sve osim njihove ubedljive pobede bilo bi veliko iznenađenje.

Austrija je u subotu iščupala bod "crvenim đavolima" zahvaljujući autogolu Orela Mangale. Romelu Lukaku je uspeo da postigne izjednačujući pogodak, ali je to bilo sve što su Belgijanci uradili do kraja utakmice. Austrija je sada prva na tabeli sa sedam bodova, tri više ali i utakmicu više u odnosu na Belgiju. 

Remi sa Austrijom bio je četvrti meč Belgije bez poraza, ali je prekinuo mini-niz od dve pobede. Belgijanci su posle katastrofalnog izdanja na Mundijalu odlično započeli kvalifikacije ubedljivim trijumfom od 3:0 nad Švedskom, a zatim su u prijateljskom meču pobedili i domaćina predstojećeg Eura, Nemačku, sa 3:2.

Estonija je četvrta na tabeli sa jednim bodom iz dve utakmice. Baltička selekcija nije imala sreće u prethodne dve utakmice pošto je i protiv Austrije i protiv Azerbejdžana propustila vođstvo od 1:0. S tim što je Austrija stigla do potpunog preokreta 2:1, dok je Azerbejdžan stigao samo do boda.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2-2 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)