''ŠEFOVI SUECKOG KANALA'' BI DA PREKINU POST: Gost flertuje sa zonom ispadanja

V.M.

15. 05. 2023. u 11:50

AL Masri dočekuje El Dahleju u utakmici 28. kola egipatskog prvenstva.

ШЕФОВИ СУЕЦКОГ КАНАЛА БИ ДА ПРЕКИНУ ПОСТ: Гост флертује са зоном испадања

Foto: Profimedia

Domaćin je zapao u krizu i na protekla četiri meča ne zna za pobedu. U tom periodu odigrao je dva remija i doživeo isto toliko poraza, a poslednji trijumf ostvario je pre više od mesec dana protiv Harasa rezultatom 1:0. Domaćin je trenutno osmi na tabeli sa 36 osvojenih bodova i očekuja ga mirna završnica prvenstva.

''Šefovi Sueckog kanala'' su se ove sezone pretplatili na remije, odigrali su ih čak 12 i samo je Keramika Kleopatra više puta delila bodove od njih u čitavoj ligi (13).

Što se tiče gosta, on se nalazi jako blizu zone ispadanja. Petnaesti je na tabeli i ima samo bod, odnosno dva više od Nacionalne banke Egipta i El Gaiša koji su prvi timova ispod crte. El Dahleja igra u promenljivoj formi i na poslednjih pet utakmica upisala je pobedu, uz dva remija i poraza. Ekipa iz prestonice je jedna od napadčki najgorih u ligi, postigla je mizerna 23 pogotka u dosadašnjem toku takmičenja, i samo je prežaljeni Haras manje puta tresao mrežu protivnika (16).

Na prvom ovosezonskom duelu današnjih rivala ''šefovi Sueckog kanala'' su slavili sa 0:1.

Danas očekujemo tvrdu utakmicu između dve neefikasne ekipe (zajedno dali 48 golova na 50 utakmica).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)