''VUČICA'' OSLABLJENA NA VRUĆEM GOSTOVANJU: Berluskonijeva beba je u sjajnoj formi

V.M.

03. 05. 2023. u 10:45

MONCA dočekuje Romu u okviru 33. kola.

ВУЧИЦА ОСЛАБЉЕНА НА ВРУЋЕМ ГОСТОВАЊУ: Берлусконијева беба је у сјајној форми

FOTO: AP/Tanjug

Domaćin igra sjajno u svojoj debitantskoj sezoni u eliti i trenutno se nalazi na desetom mestu sa 44 osvojena boda. Nakon što je savladala Inter i Fiorentinu, Monca je za vikend kompletirala het-trik kada je bez većih problema savladala Speciju sa 0:2.

''Bjankorosi'' mogu da izvedu dosta pozitive iz svojih nedavnih nastupa, iako je njihova forma na domaćem terenu promenljiva već neko vreme. Remizirali su četiri i pobedili i izgubili po dve utakmice na ''Brijanteu'' od početka 2023. godine.

Nakon što je vezala tri ligaške pobede bez primljenog gola, Roma je izgubila od Atalante i podelila bodove sa Milanom i tako smanjila svoje šanse da zaigra u Ligi šampiona sledeće sezone. Trenutno je šesta na tabeli, ali ima isto bodova kao Milan i Inter koji su ispred nje, dok joj Juve na trećem i Lacio na drugom mestu beže tri, odnosno četiri poena.

''Vučica'' je bila jako blizu pobede za vikend kada je protiv ''rosonera'' povela golom Ejbrahama u 94. minutu, ali Salemakers je poravnao tri minuta kasnije i doneo bod svojoj ekipi.

Romu za vikend očekuje jako bitan meč sa Interom, ali Morinjo nema prava da odmara igrače jer je njegovim izabranicima potrebna pobeda. Portugalac ima velikih problema sa biranjem sastava jer na raspolaganju nema Smolinga, Vajnladuma, Matića, Ljorentea, Kardsorpa, a mogući su izostanci Dibale, Belotija i Kumbule.

Na prvom ovosezonskom duelu ''đalorosi'' su predvođeni dvostrukim strelcem Dibalom slavili sa 3:0 na ''Olimpiku''.

Verujemo da će razigrana Monca pronaći put do mreže pored oslabljene odbrane Rome i očekujemo da kvalitetni napad ''vučice'' uzvrati istom merom.

NAŠ TIP: GG (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)