"ROSONERI" U BORBI ZA PLEJ-OF: "Zeleno-beli" imaju iste ambicije

V.D.

12. 04. 2023. u 10:43

PET ekipa je već obezbedilo plasman u šampionsku grupu doigravanja

РОСОНЕРИ У БОРБИ ЗА ПЛЕЈ-ОФ: Зелено-бели имају исте амбиције

Foto: GFK Sloboda Užice

Večeras od 18 časova na stadionu "Radomir Antić" domaća Sloboda dočekaće goste iz Inđije.

Popularni "rosoneri sa Đetinje" su nakon minimalnog poraza u prethodnom kolu na gostovanju Radničkom u Beogradu pali na devetu poziciju koja je prva ispod crte za plej-of i vodi u grupu za opstanak. Sloboda je jedna od najtvrđih ekipa u ligi i primila je 28 golova na isto toliko mečeva, ali je problem što je realizacija često izostajala, o čemu govori i činjenica da su čak 15 mečeva završili nerešenim rezultatom, od toga 10 bez golova.

Inđija se nalazi na sedmoj poziciji sa tri boda više od današnjeg rivala. Gostujući fudbaleri su u maloj krizi rezultata i u poslednja dva meča doživeli su ubedljiv poraz na gostovanju Jedinstvu na Ubu rezultatom 3:0 i minimalnim u prošlom kolo protiv Grafičara.

U prvom ovosezonskom okršaju videli smo meč bez golova, a u novijoj istoriji ovi rivali su odmerili snage 14 puta i Inđija je uspešnija sa osam trijumfa naspram Slobodina četiri.

Užičani su u prošlom kolu pružili dobru partiju na Novom Beogradu koju nisu krunisali dobrim rezultatom ali je iz uprave kluba stiglo saopštenje u kome su se prvi put do sada žalili na suđenje. Bilo kako bilo, domaćoj ekipi je ukoliko želi plasman u osam najboljih ekipa potrebna pobeda pred svojim vernim navijačima koji će sigurno pružiti dobru podršku svojim ljubimcima.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,72)

TIP ZA HRABRIJE: 1&0-3 (3,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)