''LALE'' SANJAJU EVROPU: Novi Pazar je vezao dve pobede

V.M.

11. 04. 2023. u 09:15

VOJVODINA dočekuje izabranike Davora Berbera na ''Karađorđu'' od 16 časova.

ЛАЛЕ САЊАЈУ ЕВРОПУ: Нови Пазар је везао две победе

FOTO: FK Partizan

Novosađani nastavljaju sa dosta dobrim igrama u drugom delu prvenstva u kojem su bez poraza, a ako uračunamo i prvi deo prvenstva, Vojvodina je poslednji put utakmicu pognute glave završila 20. oktobra kada ju je savladala Crvena zvezda. 

U poslednjih pet kola ''stara dama'' je ostvarila dve pobede uz tri remija, uključujući onaj od pre par dana protiv TSC-a, 1:1. To je bila 12 podela bodova domaćina ove sezone i tim remijem se usamio na vrhu liste ekipa koje su odigrale najviše nerešenih utakmica u prvenstvu. Voša je trenutno peta na tabeli, zaostaje osam bodova za drugoplasiranim TSC-om i očekuje je borba za plasman u Evropu u plej-ofu.

Novi Pazar je uhvatio ritam u završnici prvenstva i ostvario je dve vezane pobede. Prvo je bio bolji od Mladosti u Lučanima sa 1:3, a nakon toga je savladao Radnik rezultatom 1:0, gol odluke postigao je Majdevac u 78. minutu. Gost zauzima šestu poziciju, ima samo bod manje od današnjeg rivala i on će se takođe boriti za izlazak u Evropu u plej-of fazi takmičenja.

Novi Pazar je rado viđen gost na ''Karađorđu. Današnji rivali su se u Novom Sadu susreli devet puta u istoriji i na svakoj utakmici je slavila Vojvodina.

Očekujemo da ''stara dama'' opravda ulogu favorita.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici