"LAVOVI" BEŽE OD "BAKSUZNOG" DRUGOG MESTA: Prošle godine Ređana ispala u četvrtfinalu plej-ofa

O. M.

06. 04. 2023. u 11:02

REĐANA dočekuje Fermanu u utakmici 36. kola italijanske Serije C, grupa "B".

ЛАВОВИ БЕЖЕ ОД БАКСУЗНОГ ДРУГОГ МЕСТА: Прошле године Ређана испала у четвртфиналу плеј-офа

Profimedia

Samo prvoplasirana ekipa ide direktno u drugi razred italijanskog fudbala, a Ređana je trenutno druga sa istim brojem bodova kao i prvoplasirana Entela. "Lavovi" se nadaju direktnom plasmanu u Seriju B, pošto su prošle godine kao drugoplasirani tim otišli u plej-of gde su ispali u četvrtfinalu. 

Obe ekipe imaju po 74 boda, a jedini koji su još u trci jesu fudbaleri trećeplasirane Ćezene koji zaostaju četiri boda za vodećim duom.

Ređana je pre pet kola imala šest bodova prednosti u odnosu na Entelu i devet ispred Ćezene, ali je izgubila derbi protiv sadašnjeg lidera, a posle toga ostvarila jednu pobedu i tri remija, dok su rivali igrali mnogo bolje i osvojili 12, odnosno 11 bodova.

Fermana je 11. na tabeli sa dva boda manje od Riminija koji trenutno drži poslednje od mesta koja vode u plej-of. U prošlom kolu je pobedom nad Sijenom konačno prekinula niz od sedam utakmica bez trijumfa.

Ređana je u prvom delu sezone pobedila 3:0 u Fermu, a prošle godine u Ređo Emiliji bilo je 2:1. Fermana u poslednjih osam međusobnih susreta nema pobedu, a tri puta je izvukla po bod.

NAŠ PREDLOG: 1&0-3 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!