DOMAĆIN IGRA NA MALO GOLOVA: Entela želi direktan plasman u Seriju B

O. M.

06. 04. 2023. u 09:36

DERBI 36. kola B grupe Serije C igra se u Luki gde domaći Lukeze dočekuje lidera Entelu.

ДОМАЋИН ИГРА НА МАЛО ГОЛОВА: Ентела жели директан пласман у Серију Б

Foto: Profimedia

Lukeze je deveti na tabeli sa 47 bodova i vodi borbu sa nekoliko ekipa za plasman u plej-of u koji idu ekipe od drugog do devetog mesta. Entela je prva, ali ima isti broj bodova (74) kao drugoplasirana Ređana.

Domaća ekipa u poslednje vreme uglavnom igra na nerešen rezultat, a sada je vezala četiri utakmice bez pobede, od koje su tri bile remiji. U prethodnom kolu osvojili su bod na teškom gostovanju Ćezeni, bilo je 1:1. Kod kuće imaju samo jednu pobedu u poslednjih osam kola, uz pet remija i tri poraza.

Entela je u poslednjih deset kola zabeležila samo jedan poraz i to baš od Ćezene (0:4), a pre toga poraženi su još u decembru prošle godine, kod kuće od Sijene (1:2).

U prvom delu sezone ovi timovi su podelili bodove u Kjavariju. U poslednjem duelu u Luki bilo je 3:0 za Lukeze, u drugom delu prošle sezone, dok su "crni đavoli" poslednji put slavili u međusobnim okršajima u septembru 2021.

Lukeze već sedam utakmica u svim takmičenjima nije dođao 3+, a teško da će se to i sada desiti.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!