SEMBERCI U NEMOGUĆOJ MISIJI! Lak posao za najtrofejnije

V.D.

14. 03. 2023. u 09:29

DANAS od 15 časova u revanš meču 1/4 finala kupa Bosne i Hercegovine sastaju se Zrinjski iz Mostara i Radnik iz Bijeljine.

СЕМБЕРЦИ У НЕМОГУЋОЈ МИСИЈИ! Лак посао за најтрофејније

Foto: EPA

U prvom meču koji je odigran pre dve sedmice na "Gradskom stadionu" u Bijeljini aktuelni šampion Bosne i Hercegovine je rutinski slavio sa 3:1 i time obezbedio miran revanš pred svojim navijačima u Mostaru.

Zrinjski je u fantastičnoj formi i u seriji je od 18 mečeva bez poraza, a ako tome dodamo i tri prijateljske utakmice odigrane tokom zimske pauze u kojima su ostvarili isto toliko trijumfa, dolazimo do cifre od 21 meča. Poslednji poraz ekipa iz Mostara doživela je na gostovanju Slogi iz Doboja u septembru u okviru 4. kola Premijer lige BiH.

Puleni hrvatskog stručnjaka Krunoslava Rendulića su loše ušli u sezonu i u prva četiri kola zabeležili čak tri poraza, ali nakon toga kreće neverovatan niz koji ne prestaje i koji ih drži na liderskoj poziciji sa 51 osvojenim bodom što je čak za 12 više od prvog pratioca ekipe Širokog Brijega.

Što se tiče Radnika iz Bijeljine, oni se takmiče u Prvoj ligi Republike Srpske i tamo se nalaze na petoj poziciji sa 16 bodova manje od neprikosnovene Krupe kojoj se smeši promocija u Premijer ligu. Semberci ne dolaze sa belom zastavom u Mostar, ali šanse za njihov plasman u polufinale Kupa su ravne nuli.

Zanimljivo je da je Zrinjski osvajao nacionalni kup samo jednom, dok je u prvenstvu najtrofejniji klub sa sedam titula. 

Očekujemo da će Zrinjski izaći u kombinovanom sastavu, ali i da će im to biti dovoljno za rutinski trijumf.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,48)

TIP ZA HRABRIJE: 1&5+ (kvota 3,30)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)