UZBUDLJIV DUEL NA "BRITANIJI": "Roversi" su u fantastičnoj formi

N.P.

10. 03. 2023. u 12:00

FUDBALERI Blekburna gostuju Stouku u meču 36. kola engleskog Čempionšipa.

УЗБУДЉИВ ДУЕЛ НА БРИТАНИЈИ: Роверси су у фантастичној форми

Profimedia

Puleni bivšeg danskog reprezentativca Jon Dal Tomasona su u fantastičnoj formi. "Roversi" su ostvarili četiri uzastopne pobede u prvenstvu, poslednju proteklog vikenda protiv Šefild junajteda na svom terenu minimalnim rezultatom. Ekipa Blekburna se nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 58 bodova i gol-razlikom 39:38.

Fudbaleri Stouka ulaze u duel nakon trijumfa u prošlom kolu na gostovanju Sanderlendu 5:1. To je popularnim "grnčarima" ukupno 12 pobeda od početka sezone. Četa Aleksa Nila trenutno zauzima 16. poziciju engleskog Čempionšipa uz 43 prikupljena boda.

Domaćin je savladao večerašnjeg rivala u minulom međusobnom duelu minimalnim rezultatom. Svakako nas očekuje uzbudljiv duel na "Britanija" stadionu, jer su fudbaleri obe ekipe u dobroj formi. 


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao