PODGORIČANE ČEKA "VRUĆ" TEREN U TIVTU: Budućnost nastavlja poteru za šampionom

N.P.

08. 03. 2023. u 11:22 >> 11:22

NAJTROFEJNIJI crnogorski klub gostuje Arsenalu u okviru 24. kola Meridijan lige.

ПОДГОРИЧАНЕ ЧЕКА ВРУЋ ТЕРЕН У ТИВТУ: Будућност наставља потеру за шампионом

Profimedia

Fudbaleri Budućnosti nemaju poraz u prolećnom delu sezone. Na prethodne tri utakmice u prvenstvu su zabeležili jedan trijumf i dva remija. Poslednji na svom terenu protiv aktuelnog šampiona Sutjeske 1:1. Podgoričani se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli sa 42 boda, dva manje od lidera iz Nikšića.

Ekipa Arsenala je u prošlom kolu savladala na gostovanju Iskru iz Bugojna minimalnim rezultatom. To je klubu iz Tivta ukupno deveta pobeda od početka šampionata. Domaćin zauzima četvrtu poziciju crnogorske Meridijan lige uz 33 osvojena boda i sa gol-razlikom 27:29.

U minulom međusobnom duelu Podgoričani su izgubili rezultatom 3:1. Budućnost samo trijumfom ostaje u trci za aktuelnim šampionom, međutim, Arsenal pred svojim navijačima u Tivtu igra disciplinovano i teško prosipa bodove. Savetujemo da budete oprezni i pokušate sa duplom šansom na goste uz minimum dva gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,31)  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar