DULJAJ JURI PRVI TRIJUMF NA KLUPI CRNO-BELIH: "Parni valjak" bez pola tima napada "rudare"

N. P.

08. 03. 2023. u 14:26 >> 14:26

VEČERAS u 18.30 na stadionu u Humskoj sastaju se Partizan i Kolubara u okviru 25. kola nacionalnog šampionata.

ДУЉАЈ ЈУРИ ПРВИ ТРИЈУМФ НА КЛУПИ ЦРНО-БЕЛИХ: Парни ваљак без пола тима напада рударе

FOTO: M. Vukadinović

Igor Duljaj nije uspeo da zabeleži trijumf na svom debiju kao trener crno-belih. Partizan je izgubio u 169. večitom derbiju minimalnim rezultatom. Jedini gol na susretu uz dosta sreće postigao je Vigo u 5. minutu meča. Naime, Argentinac je sa desne strane pokušao da centrira u sredinu šesnaesterca, ali je intervenisao Urošević, zakačio loptu glavom i promenio joj put. Aleksandar Popović je bio nemoćan, pa je neželjan lob udarac završio iza njegovih leđa.

Fudbaleri Partizana trenutno zaostaju ogromnih 19 bodova za aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom. Trener crno-belih imaće dosta problema pred večerašnji okršaj oko sastavljanja tima. Kristijan Belić propušta meč zbog povrede, dok Samed Baždar i prvi strelac ekipe Rikardo Gomeš utakmicu propuštaju zbog suspenzije.

Kolubara je uspela da se vrati na pobednički kolosek posle dva uzastopna poraza u prvenstvu. Izabranici Veroljuba Dukanca su na svom terenu savladali Javor 1:0. Strelac pobedonosnog gola je bio Vanja Ilić u 47. minutu susreta. Lazarevčani nakon 24 odigrana kola zauzimaju osmu poziciju Super lige Srbije uz 29 osvojenih bodova i sa gol-razlikom 29:41. Gosti će u večerašnji okršaj ući u formaciji 4-1-4-1 gde je udarna igla u napadu crnogorski internacionalac Uroš Đuranović.

Popularni "rudari" nikada u svojoj istoriji nisu savladali klub iz Humske. Izgubili su svaki od minula četiri međusobna duela. Poslednji put timovi su se sastali 4. septembra prošle godine u Lazarevcu. Partizan je slavio ubedljivo rezultatom 5:1.

Crno-beli, iako u ozbiljnim kadrovskim problemima, nemaju izbora pred svojim navijačima. Titula prvaka je već praktično rešena, ali domaćinu je ugrožena i druga pozicija na tabeli. Trećeplasirani Čukarički ima isti broj bodova uz lošiju gol-razliku.

Partizan na papiru ima ulogu favorita, ali fudbaleri "parnog valjka" moraju da znaju čiji dres nose i da u večerašnjem okršaju daju svoj maksimum i treneru Duljaju podare prvu pobedu na klupi voljenog kluba. Kvota na kec je jako niska i predlažemo da je obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-6 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)