"MORNARI" ŠARMIRAJU "STARU DAMU": Farul trijumfom čuva prvo mesto

N.P.

24. 02. 2023. u 11:35

KLUB iz Konstance gostuje UTI iz Arada u utakmici 27. kola rumunske Super lige.

МОРНАРИ ШАРМИРАЈУ СТАРУ ДАМУ: Фарул тријумфом чува прво место

Profimedia

Farul je neporažen na prethodna četiri meča u prvenstvu. Izabranici legende rumunskog fudbala Georgi Hadžija su ostvarili jedan remi i tri pobede. Poslednju proteklog vikenda pred svojim navijačima protiv Petrolula. Klub iz Konstance je lider na tabeli sa 55 bodova, dva manje ima drugoplasirani aktuelni šampion Kluž.

Ekipa UTE ulazi u duel nakon remija bez golova na gostovanju Hermanštatu. Popularnu "staru damu" do kraja sezone čeka grčevita borba za opstanak, jer zauzima pretposlednje 15. mesto rumunske Super lige uz 24 prikupljena boda.

U minulom međusobnom duelu domaćin je izgubio od mornara rezultatom 2:0. Farulu samo trijumf u večerašnjem okršaju u Aradu igra, ako želi da zadrži lidersku poziciju u prvenstvu.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

JUNAJTED JE U VELIKOJ OPASNOSTI DA OSTANE BEZ IGRANJA U EVROPI: Pritisak na Erika ten Haga dostiže maksimum pred gostovanje u prestonici