MITROVIĆ PONOVO ODSUSTVUJE ZBOG POVREDE? ''Kolibari'' jure treći uzastopni trijumf u Premijer ligi

V.M.

24. 02. 2023. u 12:02 >> 12:02

FULAM dočekuje Vulverhempton u utakmici koja otvara 25. kolo engleske elite.

МИТРОВИЋ ПОНОВО ОДСУСТВУЈЕ ЗБОГ ПОВРЕДЕ? Колибари јуре трећи узастопни тријумф у Премијер лиги

FOTO> Tanjug/AP

Domaćin je ponovo uhvatio zalet. Nakon što je tri meča bio bez pobede, Fulam je ostvario dva uzastopna trijumfa i danas ima odličnu priliku da pred svojim navijačima upiše i treći. ''Vukovi'' igraju solidno od dolaska Đulena Lopetegija na klupu, španski stručnjak je preuzeo ekipu početkom drugog dela sezone, izveo ju je iz zone ispadanja i njegovi izabranici su sada 15. na tabeli.

Fulam je prošle nedelje bez Aleksandra Mitrovića savladao razigrani Brajton sa 0:1, gol odluke postigao je Manor Solomon. Najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije ima probleme sa povredom i izgleda da će propustiti i večerašnji susret. Četa Marka Silve je trenutno šesta na tabeli sa 38 poena i vodiće borbu za neko od mesta koje vodi u Evropu iduće sezone. ''Kolibari'' dobro igraju na ''Krejven kotidžu'' ove sezone, na 12 utakmica kod kuće pokupili su 21 bod.

Vulvsi su na poslednjih pet ligaških susreta ostvarili tri pobede i doživeli dva poraza. Prošlog vikenda  su pomalo šokantno izgubili od fenjeraša Bornmuta koji je tom pobedom pobegao iz zone ispadanja. Gost je za sada osvojio 23 boda i ima tri poena više od Vest Hema koji je prvi tim ispod crte. Od kada je Lopetegi seo na klupu, Vulverhempton je počeo da postiže golove ali i dalje, uz Everton, ima najgori napad lige sa samo 17 postignutih pogodaka. 

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni viđena je tvrda utakmica u kojoj su podelili bodove rezultatom 0:0. Aleksandar Mitrović je imao priliku da donese pobedu svojoj ekipi, ali je u završnici meča promašio jedanaesterac.

Domaćin će biti bez kapitena Toma Kernija i Neskensa Kebana, dok je pod znakom pitanja popularni Mitrogol.

Lopetegi večeras neće moći da računa na Čikinja, Hvang He Čana, Kalajdžića i Bubakara Traorea.

Očekujemo da Fulam nastavi seriju dobrih rezultata i ostane neporažen, a verujemo i da će biti malo golova na utakmici.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije