''OLIMPIKO'' JE BIO SVEDOK VELIKIH PREOKRETA! ''Vučica'' juri zaostatak iz prvog susreta

V.M.

23. 02. 2023. u 09:30

ROMA dočekuje Salcburg u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope

ОЛИМПИКО ЈЕ БИО СВЕДОК ВЕЛИКИХ ПРЕОКРЕТА! Вучица јури заостатак из првог сусрета

Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Domaćin je za vikend slavio protiv Verone, zauzeo mesto koje vodi u Ligu šampiona i sada će pokušati da pred svojim navijačima preokrene zaostatak iz Austrije. Salcburg je pre par dana upisao treću uzastopnu pobedu u svim takmičenjima i sa dosta samopouzdanja dolazi u prestonicu. Pre sedam dana ''crveni bikovi'' su slavili sa 1:0 pogotkom Kapaldija.

Roma je u nedelju ostvarila jako bitan trijumf protiv ekipe iz grada ljubavi, gol odluke postigao je Solbaken kome je to bio prvi pogodak u dresu italijanskog velikana. ''Đalorosi'' su sada treći na tabeli i na putu su da ostvare ovosezonski cilj, a to je povratak u Ligu šampiona. ''Vučica'' je pre sedam dana stvarala brojne šanse na ''Red bul areni'' ali nije uspela da postigne pogodak i kažnjena je za to. Morinjo je iskusan trener koji će znati da motiviše svoje igrače na pravi način i njegovi izabranici će pred 70.000 vatrenih navijača Rome biti spremni da preokrenu zaostatak iz prvog meča.

Salcburg je na pravi način započeo drugu polusezonu. Pored trijumfa pre sedam dana, u domaćem prvenstvu je ostvario dve pobede, bio je bolji od Lustenaua i Tirola. Trenutno je prvi na tabeli i ima plus šest u odnosu na drugoplasirani Šturm Grac. Heroj prvog susreta protiv ekipe iz Rima je bio Nikolas Kapaldo. Argentinac je u 88. minutu iskoristio perfektan centaršut Strahinje Pavlovića i glavom zatresao mrežu.

Očekujemo da vidimo oba srpska internacionalnca na ''Olimpiku'' večeras. Matića u dresu domaćina i Pavlovića u opremi ''crvenih bikova''.

Morinjo će biti pod velikim pritiskom jer povrede muče Dibalu i Ejbrahama i pitanje je da li će ih i koliko na večerašnjem susretu koristiti iskusni stručnjak.

Gost će biti bez Guinda, Okoha, Omoregija i Tijanija.

Očekujemo da Roma dobro otvori meč i da nošena hukom sa tribina ''Olimpika'' ostvari pobedu.

NAŠ TIP: ide dalje 1 (kvota 1,94)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!