"ZELENO-BELI" PREKIDAJU NIZ BEZ POBEDE: Andora ne gubi nadu za opstanak

O. M.

26. 04. 2024. u 10:59

ANDORA dočekuje ekipu Rasing Santandera u 37. kolu španske druge lige.

ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ПРЕКИДАЈУ НИЗ БЕЗ ПОБЕДЕ: Андора не губи наду за опстанак

Foto: Profimedia

Domaćin se grčevito bori za opstanak i ima četiri boda manje od Alkorkona koji je prvi iznad crte, dok je gost na samo bod zaostatka od mesta koje vodi u baraž za popunu Primera lige.

"Zeleno-beli" su u prošlom kolu osvojili važan bod protiv Levantea, čime su prekinuli niz poraza. Bod je u prošlom kolu osvojila i Andora, i to protiv Espanjola, čime je učinila uslugu i današnjem protivniku, jer je Espanjol jedna od ekipa koja se bori za mesto u plej-ofu. Mada ekipa iz Barselone ima šanse i za direktan plasman.

Rasing igra mnogo bolje kod kuće nego u gostima i ovo je idealna prilika da malo poprave učinak na strani, jer Andora osim što je i inače slabiji tim, nije baš poznata kao domaćinska ekipa. Postižu gol po utakmici na svom terenu i samo su Alkorkon i Tenerife, koji inače igraju na mali broj golova, lošiji od njih u ovom segmentu igre.

Kada su se ove dve ekipe poslednji put sastale u Segundi, Santander je u decembru na "Kampos de Sport de El Sardinero" ostvario pobedu od 2:0. Injigo Visente i Ruben Alves pogađali su mrežu gostiju.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)