CRNO-BELI ULAZE U FINIŠ REGULARNOG DELA: Plej-of je sve bliži!

M.M.

23. 02. 2023. u 08:16

KOŠARKAŠI Partizana ugostiće Fenerbahče u 25. kolu najelitnijeg evropskog takmičenja. Utakmica će se igrati u "Štark" areni sa početkom u 21.00.

ЦРНО-БЕЛИ УЛАЗЕ У ФИНИШ РЕГУЛАРНОГ ДЕЛА: Плеј-оф је све ближи!

FOTO: M. Vukadinović

Crno beli su u trci za nokaut fazu i trenutno se nalaze u grupi timova koji imaju skor 13-11.

Prošle nedelje izabranici Željka Obradovića su izgubili polufinale kupa od Crvene zvezde. Imao je "parni valjak" na poluvremenu zalihu od 10 poena, međutim, to nije bilo dovoljno da se savlada večiti rival.

Džejms Naneli je bio sjajan u tom duelu, ubacio je 19 poena, dok ga je pratio Zek Ledej sa 16.

Najbolji košarkaš Partizana u ovoj sezoni Matijas Lesor imao je dabl-dabl učinak od 13 pogodaka i 12 uhvaćenih lopti. 

U prošlom kolu Evrolige Kevin Panter i družina gostovali su Bajernu, nakon 40 minuta igre srpski predstavnik je slavio rezultatom 71-82, a najzaslužniji za pobedu bio je upravo kapiten koji je brojao do 19.

Crno-beli imaju izuzetno težak raspored, nakon duela sa Fenerbahčeom i berlinskom Albom u Beogradu Željkove pulene očekuje turneja u Italiji gde će snage odmeriti sa Virtusom i Milanom, a zatim će ih put odvesti u Istanbul gde će ih ugostiti aktuelni šampion Anadolu Efes.

Olimpijakos, Barselona, Real Madrid, Monako i Panatinaikos biće protivnici na evrosceni do kraja sezone.

Sa druge strane četa Dimitrisa Itudisa ima pobedu više, međutim, grčki stručnjak ne može biti zadovoljan trenutnim plasmanom ako uzmemo u obzir kakav start sezone je imala njegova ekipa.

Kada su se sastali u 15. kolu u Istanbulu Partizan je slavio rezultatom 72-73, a najzaslužniji za trijumf bio je tandem Panter-Lesor koji je kombinovano ubacio 24 poena.

Očekuje nas interesantna utakmica, verujemo da će se večeras igrati u nešto bržem ritmu i da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +164,5 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)