PARTIZAN OVERAVA POSAO KOD KUĆE: ''Parni valjak'' ne gubi na svom terenu u Evropi!

V.M.

23. 02. 2023. u 12:54 >> 12:54

ČETA Gordana Petrića dočekuje Šerif u revanšu šesnaestine finala Lige konferencija.

ПАРТИЗАН ОВЕРАВА ПОСАО КОД КУЋЕ: Парни ваљак не губи на свом терену у Европи!

FOTO: FK Partizan

U prvoj utakmici viđena je rovovska bitka, oba tima su igrala jako čvrtsto i disciplinovano, ali Partizan je uspeo da slavi i sa prednošću dođe u Srbiju. Jedini gol na utakmici postigao je Rikardo, krajem prvog poluvremena sjajni centarfor je nakon proigravanja Meniga rutinski smestio loptu u mrežu. Jedina negativna stvar za srpskog predstavnika je to što je Igor Vujačić zaradio crveni karton i neće moći da nastupi u revanšu.

Partizan je za vikend savladao Spartak iz Subotice sa 1:2. Rikardo Gomeš je postigao dva gola na tom susretu i najavio da se vraća u prepoznatljivu formu. Domaćin je drugi na tabeli i zaostaje 11 bodova za liderom Crvenom zvezdom. Što se tiče Lige konferencija, ''crno-beli'' su u zanimljivoj grupi ''D'' zauzeli drugo mesto i plasirali se u nokaut fazu. Ono što je glavna odlika čete Gordana Petrića je odlična igra na svom terenu, Partizan je kod kuće savladao Keln i remizirao sa Nicom i Slovackom, tako da je i dalje neporažen u Beogradu. Ako se taj trend nastavi večeras, jedini preostali srpski predstavnik u Evropi će se plasirati u narednu fazu.

Šerif je odmarao sedam dana nakon prošlonedeljnog duela jer mu prvenstvo i dalje nije počelo. To može biti dobra i loša stvar po ''žuto-crne'', jer dočekuju meč odmorni ali nemaju dovoljno utakmica u nogama kako bi bili uigrani. Ono za čim najviše pate izabranici Roberta Bordina je to što su na svom terenu imali igrača više gotovo čitavo drugo poluvreme i nisu uspeli to da iskoriste. Gost sada ima veoma težak zadatak i probaće da napravi iznenađenje i preokrene minus uz prvog duela.

Kao što smo već napomenuli, Gordan Petrić večeras neće moći da računa na Vujačića, i pod znakom pitanja je Natho koji ima zdravstvene probleme.

Šerif nema problema sa povredama, jedini koji je pod znakom pitanja je Utara.

Očekujemo da Partizan rutinski odradi posao na svom terenu, zatvori sve prilaze golu i plasira se u osminu finala Lige konferencije.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RONALDO ZGROZIO FUDBALSKI SVET SVOJIM POTEZIMA: Al Nasr će biti osakaćen neigranjem najboljeg igrača u narednom periodu