VLAHOVIĆ NOSI JUVENTUS NA LEĐIMA: Sve je otvoreno u revanšu!

V.M.

23. 02. 2023. u 09:00

NANT dočekuje ''staru damu'' od 18.45 na ''Stadionu Bužuar''.

ВЛАХОВИЋ НОСИ ЈУВЕНТУС НА ЛЕЂИМА: Све је отворено у реваншу!

FOTO: EPA

U Torinu je viđena jako zanimljiva utakmica prošle nedelje. Juvenuts je rano poveo pogotkom Vlahovića, ali Nant se nije predavao i poravanao je rezultat preko Blasa početkom drugog dela. Pri samom kraju utakmice VAR je zvao sudiju Pineira da pogleda sumnjivu situaciju na kojoj je delovalo da je igrač Nanta igrao rukom, međutim, Pineiro je dosudio faul koji je prethodio toj situaciji i ostalo je 1:1.

Domaćin igra veoma solidno u nastavku sezone, za vikend je izgubio do favorizovanog Lansa sa 3:1 i trenutno je 13. na tabeli sa 28 osvojenih bodova, što je devet poena više od Troe koja je prvi tim ispod crte. Što se tiče Lige Evrope, Nant je zauzeo drugo mesto u interesantnoj grupi ''G'' savladavši Olimpijakos u poslednjem meču prve faze.

Juventus je upao u velike probleme kada mu je savez oduzeo 15 poena u Seriji A i sada mu je Liga Evrope verovatno jedina prilika da zaigra u Ligi šampiona iduće sezone. Gost je za vikend savladao Speciju golovima Keana i Di Marije, sada je sedmi na tabeli ali zaostaje čak 12 bodova za četvrtoplasiranim Milanom i teško da će ga sustići. ''Stara dama'' se nije baš dobro provela u Evropi ove sezone, veoma je slabo nastupila u Ligi šampiona i zauzela je treće mesto u grupi ''H'' sa samo tri osvojena poena i tako se plasirala u Ligu Evrope. U ekipu se skoro vratio najskuplji igrač u istoriji kluba - Dušan Vlahović. Sjajni srpski centarfor je na poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima postigao tri gola uz podeljenu asistenciju. Pored njega, odlične igre u dresu ''bjankonera'' pruža i Filip Kostić koji je za vikend upisao šestu asistenciju u Seriji A kada je namestio gol Keanu.

Domaćin nema većih problema sa povredama i jedini koji će izostati sa večerašnjeg susreta je Merlin.

Alegri ne može da računa na Pogbu, Milika i Miretija, dok je pod znakom pitanja Federiko Kjeza, ali po italijanskim medijima pišu da će verovatno nastupiti od prvog minuta.

Očekujemo jednu tvrdu, borbenu utakmicu. Verujemo da je Juve kvalitetnija ekipa i da će to doći do izražaja na ''Stadionu Bužuar''.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)