OBRAČUN BIVŠIH PREMIJERLIGAŠA: Kardif ne sme da kiksne

N.P.

17. 02. 2023. u 11:54

EKIPA Redinga gostuje popularnim "plavim pticama" na otvaranju 33. kola engleskog Čempionšipa.

ОБРАЧУН БИВШИХ ПРЕМИЈЕРЛИГАША: Кардиф не сме да киксне

Profimedia

Četa francuskog stručnjaka Sabrija Lamušija je prekinula niz od četiri uzastopna poraza u šampionatu. U prošlom kolu "plave ptice" su pobedile u gostima Birmingem rezultatom 2:0. Fudbaleri Kardifa trenutno zauzimaju 21. poziciju na tabeli sa 32 boda, samo dva manje od Vigana koji je u opasnoj zoni.

Ekipa Redinga je sredinom nedelje savladala na svom terenu Roteram 2:1. To je izabranicima bivšeg reprezentativca Engleske Pola Insa ukupno 12 trijumf nakon 31 odigrane utakmice u prvenstvu. Gosti se nalaze na 15. mestu Čempionšipa uz 41 osvojeni bod i sa ostvarenom gol-razlikom 35:46.

U poslednjem međusobnom duelu između dva kluba domaćin je izgubio rezultatom 2:1. Kardif ne sme da kiksne pred svojim navijačima u Velsu, ako želi da izbegne selidbu u opasnu zonu. Svakako nas očekuje zanimljiv obračun dva bivša premijerligaša, gde blagu prednost dajemo "plavim pticama".


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,58) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

KURTI POBEGAO: Pukla bruka u Prištini (VIDEO)