INTER DOČEKUJE TRADICIONALNO LAKOG PROTIVNIKA: Gost je neporažen u nastavku Serije A

V.M.

23. 01. 2023. u 09:50

''NEROAZURI'' dočekuju Empoli na ''Đuzepe Meaci'' večeras od 20.45.

ИНТЕР ДОЧЕКУЈЕ ТРАДИЦИОНАЛНО ЛАКОГ ПРОТИВНИКА: Гост је непоражен у наставку Серије А

FOTO: AP/Tanjug

Domaćin igra dosta dobro nakon pauze, treći je na tabeli i nada se padu forme Napolija kako bi mu se približio i zakuvao trku za titulu, preko nedelje je osvojio trofej Superkupa savladavši Milan ubedljivo sa 3:0. Empoli je neporažen u drugom delu sezone, siguran je na sredini tabele i sa dosta samopouzdanja dolazi u Milano.

Inter je u jako dobroj formi i slavio je na četiri od prethodnih pet prvenstvenih utakmica. U prošlom kolu je rutinski odradio posao protiv Verone i pogotkom Lautara Martineza na samom početku utakmice osvojio je tri boda. Zaostaje 13 bodova za liderom Napolijem, ali je odigrao jedan meč manje od njega.

Pre par dana je u utakmici Superkupa Italije u Rijadu dominantno porazio gradskog rivala rezultatom 3:0 i tako je došao do prvog trofeja ove sezone. Strelci su bili Dimarko, Džeko i Martinez. ''Neroazuri'' su dobro ušli u nastavak sezone u kojem ih pored borbi u ligi i kupu očekuje obračun sa Portom u osmini finala Lige šampiona.

Empoli je u tri utakmice nakon pauze osvojio pet bodova. Remizirao je sa Udinezeom i Lacijom, a u prošlom kolu je golom Ebuehija savladao Sampdoriju našeg Dejana Stankovića. Gost zauzima 12. poziciju na tabeli i ne deluje kao ekipa koja će imati problema sa opstankom u Seriji A. Izabranici Paola Zanetija su na devet gostovanja ove sezone pokupili osam bodova.

Inter dominira u međusobnim susretima ovih ekipa. Vezao je deset pobeda protiv Empolija.

Domaćin će na ovom meču biti bez Dalbera i Brozovića, dok je pod znakom pitanja Samir Handanovič koji je ove sezone izgubio mesto prvog golmana od strane Andrea Onane.

Gost će biti bez Razvana Marina koji je zaradio suspenziju nakon što je protiv Sampdorije pokupio peti žuti karton, a neizvesni su nastupi Destra, Grasija, Ismajlija i Tonelija.

Očekujemo jednu dobru, otvorenu utakmicu u kojoj očekujemo da Inter upiše nova tri boda pred svojim navijačima, a moguće je i da bude dosta pogodaka, što je tradicija kada igraju ovi timovi.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,65)

TIP ZA HRABRIJE: 1&GG (kvota 4,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!