"VUKOVI" NE SMEJU DA IZGUBE: Kanavarovi puleni u padu forme

N.P.

15. 01. 2023. u 10:50

TIM Kozence sastaje se sa Beneventom u okviru 20. kola italijanske Serije B.

ВУКОВИ НЕ СМЕЈУ ДА ИЗГУБЕ: Канаварови пулени у паду форме

Foto: EPA-EFE/DANIEL POCKETT

Četa Vilijama Vijalija je vezala tri uzastopna poraza u prvenstvu, poslednji na Siciliji protiv Kaljarija 2:0. Fudbaleri Kozence su već sada glavni konkurenti za selidbu u niži rang, pošto su zakovani za dno tabele sa svega 17 osvojenih bodova.

Ekipa Beneventa na čijoj klupi sedi bivši as Juventusa i italijanske reprezentacije Fabio Kanavaro je u padu forme. U prošlom kolu popularne "veštice" su izgubile na svom terenu od Peruđe rezultatom 2:0. Gosti se trenutno nalaze na 15. mestu Serije B uz 22 sakupljena boda i ostvarenom gol-razlikom 17:20.

Domaćin je savladao današnjeg protivnika na minula tri međusobna duela identičnim rezultatom 1:0. "Vukovi" ako žele da sačuvaju nadu da mogu do opstanka na kraju sezone, ne smeju da izgube pred svojim navijačima u Kalabriji.


NAŠ PREDLOG: 1X (kvota 1,59)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao