"LEGENDE" NA POPRAVNOM: Srbin doživeo prvi poraz na klupi Apoela

N.P.

14. 01. 2023. u 11:07

VELIKAN iz Nikozije gostuje ekipi Karmiotise u utakmici 19. kola kiparske Prve divizije.

ЛЕГЕНДЕ НА ПОПРАВНОМ: Србин доживео први пораз на клупи Апоела

Profimedia

Izabranici Vladana Milojevića su proteklog vikenda izgubili na gostovanju AEL-u iz Limasola minimalnim  rezultatom. To je ujedno prvi poraz srpskog stručnjaka od kako je seo na klupu popularnih "legendi". Fudbaleri Apoela su trenutno trećeplasirani tim na tabeli sa 41 bodom, samo jedan više ima lider Pafos.

Domaćin je u prethodna dva kola vezao isto toliko remija bez golova, protiv gradskog rivala Arisa i Olimpijakosa iz Nikozije. Ekipa Karmiotise se nalazi na devetom mestu kiparske Prve divizije uz 20 sakupljenih bodova.

U minulom međusobnom duelu nije bilo pogodaka. Velikan iz Nikozije svakako želi povratak na pobednički kolosek, tako da očekujemo da u večerašnjem okršaju u Limasolu osvoja sva tri boda.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,45) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)