DRUGOLIGAŠ LAK PLEN ZA ŠAMPIONA: Tadić vodi "kopljanike" ka trofeju

N.P.

11. 01. 2023. u 13:21

Tim Ajaksa gostuje Den Bošu u šesnaestini finala holandskog Kupa.

ДРУГОЛИГАШ ЛАК ПЛЕН ЗА ШАМПИОНА: Тадић води копљанике ка трофеју

Profimedia

Izabranici Džeka de Gjera pružaju jako loše partije u poslednje vreme, domaćin je u seriji od četiri uzastopna poraza u prvenstvu. Ekipa Den Boša je do ove faze takmičenja došla pobedom nad niželigašem GVVV-om 3:1.

Aktuelni šampion Holandije se nakon pauze okliznuo u svom poslednjem nastupu u Erediviziji. Tim Ajaksa čiji je kapiten reprezentativac Srbije Dušan Tadić je neplanirano remizirao na gostovanju NEC-u iz Nijemegena 1:1.

Domaćin nikakada u svojoj istoriji nije pobedio giganta iz Amsterdama. Popularni "kopljanici" su apsolutni favoriti protiv drugoligaša u večerašnjem okršaju. Savetujemo da dvojku obavezno pojačate golovima jer ih mi svakako očekujemo na stadionu "De Vliert" u Hertogenbošu.


NAŠ PREDLOG: 2&2-6 (kvota 1,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!