"JORGANDŽIJE" IMAJU ZICER: Simeoneova četa napada drugoligaša

N.P.

04. 01. 2023. u 12:54

FUDBALERI Atletiko Madrida gostuju Real Ovijedu u meču šesnaestina finala Kupa kralja.

ЈОРГАНЏИЈЕ ИМАЈУ ЗИЦЕР: Симеонеова чета напада друголигаша

Profimedia

Izabranici Dijega Simeonea su do ove faze takmičenja došli nakon rutinskih trijumfa protiv dva niželigaša Almazana 2:0, i Arentijera 3:1. Što se tiče prvenstva, fudbaleri Atletiko Madrida su takođe bili uspešni, savladali su protekle nedelje Elče na "Vanda Metropilitanu" rezultatom 2:0.

Tim Real Ovijeda je u prve dve runde bio bolji od skromne Torelavege nakon produžetaka 2:3, i Granade 1:0. "Plavi" su u prošlom kolu Segunde ostvarili sjajan trijumf nad Sportingom iz Hihona minimalnim rezultatom.

"Jorgandžije" su u minulom međusobnom duelu između dva kluba bile bolje od večerašnjeg rivala 2:0. Atletiko je veliki favorit protiv drugoligaša, i očekujemo da rutinskim trijumfom se plasira u osminu finala Kupa kralja.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!