OBRAČUN U DONJEM DOMU: Sautempton pobedom beži iz opasne zone, Notingemu dosta i bod

V.M.

04. 01. 2023. u 10:46

DUEL dva tima koja se nalaze u zoni ispadanja večeras od 20:30.

ОБРАЧУН У ДОЊЕМ ДОМУ: Саутемптон победом бежи из опасне зоне, Нотингему доста и бод

FOTO: EPA

Domaćin je u katastrofalnoj formi i vezao je pet poraza,  poslednji put je slavio pre sedam kola i nada se da pred svojim navijačima može pobedom da započne 2023. godinu. Gost je osvojio bod protiv Čelsija pre nekoliko dana i na krilima tog dobrog rezultata ide na gostovanje poslednjeplasiranoj ekipi u Premijer ligi.

Sautemptonu su pod hitno potrebni bodovi. ''Sveci'' se nalazi u veoma lošem ritmu i moraju da nađu način da prekinu seriju loših rezultata. Prošle nedelje su imali pozizivan rezultat protiv Fulama, ali je Palinja u završnici meča doneo tri boda ''kolibarima''. Uprava je sredinom novembra smenila dugogodišnjeg menadžera Ralfa Hasenhutla i dovela Nejtana Džounsa. Velšanin i dalje nije osvojio bod od kada je na klupi domaćina.

Notingem forest se ove godine vratio u Premijer ligu i nalazi se u grčevitoj borbi za opstanak. Izabranici Stiva Kupera su u prošlom kolu osvojili bod protiv Čelsija i sada se nalaze u zoni ispadanja samo zbog lošije gol-razlike od Vest hema. ''Šumari'' su podigli formu i u prethodnih pet susreta ostvarili su pobedu, dva remija i isto toliko poraza. Neuspesi su došli protiv Mančester junajteda i Arsenala koji se nalaze u vrhu tako da ne bi trebali previše da deprimiraju ekipu koja ide uzlaznom putanjom. Gost i sa bodom na ovom susretu može da se popne na tabeli ako se poklope rezultati ostalih utakmica.

Što se tiče međusobnih duela, ova dva tima su potupuno izjednačena u poslednje vreme. Na prethodnih pet utakmica viđene su po dve pobede na obe strane i remi.

Domaćin će biti Larijosa. Livramenta i Volkota.

Kuper ne može da računa na Kujatea, Bjankona, Lingarda, Nijakatea i Ričardsa.

Očekujemo veoma borbenu utakmicu u kojoj oba tima imaju priliku za beg sa dna.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)