POSLASTICA ZA BERLUSKONIJA: Monci u goste stiže Inter

V.M.

07. 01. 2023. u 15:51 >> 15:51

BERLUSKONIJEVA ekipa dočekuje razigrane ''neroazure'' večeras od 20:45.

ПОСЛАСТИЦА ЗА БЕРЛУСКОНИЈА: Монци у госте стиже Интер

Foto Profimedia

Nakon slabog otvaranja sezone, Monca se privikla na Seriju A, beleži solidne rezultate i sada zauzima 15. poziciju na tabeli. Inter je u prošlom kolu naneo prvi poraz Napoliju ove sezone, rasplamsao bitku za titulu i u odličnoj formi dočekuje ovaj susret.

Domaćin je u prethodnih pet kola ostvario dve pobede, doživeo isto toliko poraza i odigrao remi. Na povratku Serije A gostovao je Fiorentini koja je povela golom Kabrala na toj utakmici, ali je Karlos Augusto poravnao rezultat i doneo vredan bod svojoj ekipi.

Monca je ove sezone ušla u elitu i pruža zadovoljavajuće partije, cilj kluba je opstanak u ligi i deluje da će ga ispuniti. ''Crveno-beli''igraju veoma dobro na svom terenu u poslednje vreme i ostvarili su četiri pobede na prethodnih pet utakmica kod kuće.

Inter je podigao formu i polako se približava samom vrhu tabele. Trenutno je četvrti sa 33 osvojena boda, ima osam poena manje od lidera Napolija kojeg je dobio pre nekoliko dana pogotkom sjajnog Edina Džeka. Bosanac i ove sezone pruža fantastične partije iako ima 36 godina.

Pre toga ''neroazuri'' su slavili protiv Bolonje sa 6:1 i bili su bolji od Atalante rezultatom 2:3, tako da bi pobedom na ovoj utakmici došli do četvrtog uzastopnog trijumfa. Zanimljiva stvar sa izabranicima Simonea Inzagija je to da i dalje nisu odigrali nerešeno u Seriji A ove sezone i imaju 11 pobeda i pet poraza.

Monca će na ovoj utakmici biti bez Stefana Sensija, dok su pod znakom pitanja Rovela i Donati.

Inzagi ne može da računa na Marsela Brozovića i Dalbera.

Oba tima se nalaze u dobrom ritmu pred ovaj meč, blagu prednost dajemo Interu i mislimo da će biti golova.

NAŠ TIP: X2&1+I (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BILBAO JURI LIGU ŠAMPIONA: Na San Mamesu su padale mnogo jače ekipe od fenjeraša sa juga Španije