PREDLOG IZ AZIJE: Hrvat šest mečeva ne zna za poraz u prvenstvu

N.P.

25. 12. 2022. u 09:50

EKIPA Damaka sastaje se sa Al Vehdom u okviru 10. kola najelitnije lige Saudijske Arabije

ПРЕДЛОГ ИЗ АЗИЈЕ: Хрват шест мечева не зна за пораз у првенству

Profimedia

Četa hrvatskog stručnjaka Krešimira Režića je neporažena na prethodnih šest utakmica u prvenstvu. Ekipa Damaka je ostvarila dve pobede i četiri remija. Poslednji u prošlom kolu pred svojim navijačima protiv Al Etifaka 0:0. Domaćin je trenutno šestoplasirani tim na tabeli sa 16 osvojenih bodova.

Fudbaleri Al Vehde ulaze u meč posle poraza od Al Itihada minimalnim rezultatom. To je izabranicima Manola Himeneza čak peti kiks od početka sezone. Nakon osam odigranih kola gosti zauzimaju 12. mesto uz sedam sakupljenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 4:9.

U minulom međusobnom duelu između dva kluba domaćin je izgubio rezultatom 1:0. Damak je trenutno u boljoj formi od tima iz Meke, međutim očekujemo neizvestan meč gde predlažemo da pokušate sa duplom šansom uz maksimum tri gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,65) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

RIM, još jedan peron i usputna stanica voza Novaka Đokovića koji ima za cilj da žetvu pehara pokupi u Parizu i Londonu (Rolan Garos, OI i Vimbldon) u naredna dva meseca. Tako rezonuje najbolji teniser svih vremena uoči nastupa u Večnom gradu (8-19. maja), na nadmetanju koji je osvajao već šest puta u karijeri, a još toliko puta gubio je u borbi za trofej. Naš as, na terenu kompleksa "Foro Italika", još uvek nije saznao ime rivala, kojeg je dobio tek nakon okršaja između Rusa Romana Safijulina i Francuza Korentina Mutea.

08. 05. 2024. u 17:15

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti