GRANADA DOČEKUJE LIDERA ŠAMPIONATA: Može li Alaves da produži nepobedivi niz?

M.T.

02. 12. 2022. u 09:28

GOSTI su poslednji put izgubili pre skoro dva meseca.

ГРАНАДА ДОЧЕКУЈЕ ЛИДЕРА ШАМПИОНАТА: Може ли Алавес да продужи непобедиви низ?

Profimedia

Fudbaleri Granade večeras od 21.30 imaće veoma težak ispit u 18. kolu Segunde pošto na stadionu ''Nuevo Los Karmenes'' dočekuju lidera šampionata Alaves koji je i zaboravio kako izgleda izgubiti utakmicu.

Posle tri utakmice u Segundi na kojima nije poražena, Granda je u naredna tri kola poražena u dva navrata. Ekipa trenera Aitora Karanke prvo je izgubila u gostima Ovijedu minimalcem, da bi potom pobedila ubedljivo Albasete sa 4:0. Međutim, u prethodnom kolu u gostima protiv Leganjesa ponovo je usledio minimalan poraz.

Posle takvih rezultata, Granada je trenutno na osmoj poziciji na tabeli sa učinkom od sedam pobeda, četiri remija i šest poraza i osvojenih 25 bodova. Granada je dva boda udaljena od pozicija koje vode u plej-of za plasman u La Ligu, dok je Alaves devet bodova ispred nje na prvoj poziciji.

Alaves od starta sezone igra veoma dobro i potpuno zasluženo se nalazi na vodećoj poziciji Segunde sa 34 boda. Ekipa trenera Luisa Garsije Plaze u poslednjih pet kola ostvarila je tri pobede i dva remija, a u prethodnom kolu je savladala Viljareal B sa 2:0 pred svojim navijačima.

Alaves je u fantastičnoj formi pošto je u seriji od devet utakmica bez poraza, a poslednji neupeh je doživeo pre skoro dva meseca, tačnije 8. oktobra kada je u gostima protiv Burgosa poražen sa 3:0 i zbog toga je Plazin tim favorit iako je gost u ovom meču.

Ovi timovi u prethodnih osam međusobnih mečeva nisu odigrali nijednom nerešeno. Granada je uspela da ostvari šest pobeda, dok je Alaves upisao samo dva trijumfa, poslednji u maju prošle godine kada je rezultat bio 4:2.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,47)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!