PREDLOG IZ KOMŠILUKA: Sepsi na krilima "petarde" juri novi trijumf

Novosti online

11. 11. 2022. u 11:54

DERBI sredine tabele.

ПРЕДЛОГ ИЗ КОМШИЛУКА: Сепси на крилима петарде јури нови тријумф

Foto: Profimedia

Svojevrsni derbi sredine tabele gledaćemo večeras od 20 časova u premijernom meču 18. kola rumunske Lige 1. Sepsi će ugostiti Petrolul na svojoj "Sepsi areni".

Domaćin je tokom oktobra igrao katastrofalno, ali je u prošlom kolu savladao Arđeš sa 5:0 i tako uspeo da ostane u gornjem delu tabele sa 22 boda. Na pomenutu odličnu partiju nadovezao se i trijumf nad Dinamom u okviru Kupa. Sepsi je slavio u Bukureštu sa 3:2.

Petrolul je u nizu od tri uzastopne pobede u prvenstvu uz samo jedan primljeni pogodak. Četvorostruki prvak za cilj ima plasman na evroscenu, a ako ovako nastave, on je i te kako dostižan.

Krajem oktobra Sepsi je savladao Petrolul u gostima sa 3:1. Bio je to meč Kupa Rumunije. Međutim, ovo je prvenstveni meč, nema sumnje da gosti imaju plan za osvajanje makar jednog boda.

NAŠ TIP: 1-3 (kvota 1,50)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)