"GRBAVICA" POPRIŠTE DERBIJA KOLA: Želja napada Banjalučane

Novosti online

06. 11. 2022. u 12:10

PREDLOG iz komšiluka.

ГРБАВИЦА ПОПРИШТЕ ДЕРБИЈА КОЛА: Жеља напада Бањалучане

FOTO: fkzeljeznicar.ba

Utakmica u Sarajevu između Željezničara i Borca sa razlogom nosi epitet derbija 17 kola, pošto obe ekipe igraju odličnu sezonu. Pogotovo se to odnosi na ekipu iz prestinice Bosne i Hercegovine koji je iznenadio svojim partijama kompletnu javnost, s obzirom da uoči prvenstva očekivanja nisu bila baš velika.

Trenutno su na trećem mestu sa 28 bodova. Pet manje od lidera Zrinjskog, a jednim više od današnjeg rivala. Vrlo bitan faktor u Željinim rezultatima ima upravo domaći stadion. Na "Grbavici", Željo je ove sezone upisao četiri pobede, tri remija i svega jedan poraz. I to od Zrinjskog, u utakmici u kojoj je potpuno dominirao. 

Borac je od početka sezone imao najveće ambicije. Javno su iz Banjaluke licitirali šampionsku titulu. Koliko su bili ozbiljni u tome najbolje govori dovođenje Nenada Lalatovića, ali je euforija brzo splasnula. Nakon njega, na klupu je seo Vinko Marinović, a ekipa počela da beleži bolje rezultate. Trenutno, Borac je četvrti sa 27 bodova, i realnim šansama da se domogne pozicije koja vodi u Evropu.

U prethodnih pet međusobnih duela Borac je slavio na dva, dok su preostala tri završena nerešnim rezultatima. Ipak, ove sezone "Grbavica" je tas na vagi koje je nekada nepremostiv.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave