JOVIĆ POD ZNAKOM PITANJA! U Fiorentini se pale alarmi pred Inter

M.T.

22. 10. 2022. u 14:09 >> 14:09

"Neroazuri" su seriji od četiri meča bez poraza.

ЈОВИЋ ПОД ЗНАКОМ ПИТАЊА! У Фиорентини се пале аларми пред Интер

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaleri Fiorentine dočekaće večeras od 20.45 na stadionu ''Artemijo Franki'' ekipu Intera u meču 11. kola italijanskog šampionata i pokušati da posle tri kola konačno proslave pobedu, samo što će to protiv gostiju iz Milana biti veoma teško učiniti.

Fiorentina se propisno muči u Seriji A pošto je poslednjih devet mečeva u italijanskom šampionatu ostvarila samo jednu pobedu, a u poslednja tri kola je dva puta poražena i jednom igrala nerešeno, u prošlom kolu protiv Lećea. Od prve pobede ostvarene u septembru protiv Verone, Fiorentina je postigla samo pet golova, a primila dvostruko više i trenutno se nalazi na 13. mestu tabele Serije A sa osvojenih deset bodova.

Udaljenost Fiorentine od zone ispadanja je sada pet bodova od Verone koja je na prvom mestu ispod crte sa osam poena, ali ako ''viola'' nastavi sa lošim partijama mogla bi vrlo brzo da se nađe u donjem domu tabele.

Inter je u seriji od četiri meča bez poraza u svim takmičenjima pošto je u Ligi šampiona u dvomeču protiv Barselone ostvario jednu pobedu i remi, dok je pobedio Sasuolo i Salernitanu u Seriji A. Pobede u Seriji A došle su posle dva uzastopna poraza u derbijima sa Romom i Udinezeom.

Ekipa Simonea Inzagija ima šest pobeda i četiri poraza i nalazi se na osmoj poziciji nsa 18 osvojenih bodova, a znimljivo da još uvek nije remizirala u Seriji A ove sezone. Tačnije, Inter trenutno ima najdužu seriji u Italiji bez nerešenog rezultata, 19 utaakmica, a poslednji put kada su "neroazuri" osvojili bod bio je meč upravo protiv Fiorentine u martu ove godine. To je najduži niz Intera bez remija u poslednjih osam decenija.

Fiorentina će i dalje biti bez povređenog Gaetana Kastrovilija, dok još uvek nije siurno da će u timu biti Rikardo Sotil i Luka Jović koji se povredio na zagrevanju pred meč protiv Lećea. U redove ''viole'' vratiće se posle suspenzije Sofjan Amrabat. Inzagi u Interu neće moći da računa na Marsela Brozovića i Dalbeta zbog povreda, dok se očekuje povratak Roberta Galjardinija koji je preskočio meč protiv Salernitane, a u timu bi mogao da se nađe i Romelu Lukaku koji je počeo da trenira posle skoro dvomesečne pauze zbog povrede.

Inter je dominantan u poslednjih 10 mečeva protiv Fiorentine koja nema nijednu pobedu u tom periodu, dok su neroazuri slavili pet puta i pet mečeva je završeno nerešenim rezultatom.

NAŠ TIP: X2&2-5 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)