SERGEJ NAPADA "BOGINJU": Sudar dve najbolje odbrane

V.D.

23. 10. 2022. u 14:14 >> 14:14

PRŠTAĆE u Bergamu

СЕРГЕЈ НАПАДА БОГИЊУ: Судар две најбоље одбране

FOTO: Tanjug/AP

U 11. kolu italijanske Serije A očekuje nas sjajan meč između domaće Atalante i gostiju iz prestonice, ekipe Lacija.

"Boginja provincije" je uz lidera Napoli jedini neporažena ekipa u italijanskom šampionatu. Na deset odigranih mečeva zabeležili su sedam pobeda i tri remija i trenutno se nalaze na trećoj poziciji sa 24 osvojena boda i sjajnom gol razlikom od 16:6.

U prethodnom kolu izabranici iskusnog trenera Gasperinija su savladali Sasuolo sa 2:1 na istom ovom stadionu.

Večeras u Bergamo stiže ekipa sa najboljom odbranom u šampionatu. Gosti iz "večnog grada" se nalaze na petoj poziciji sa 21 osvojenim bodom. U prošlom kolu su prekinuli seriju od četiri vezana trijumfa kada su na svom terenu odigrali bez golova sa ekipom Udinezea koja ove sezone pruža sjajne partije.

Ono što najviše brine stručni štab i sve navijače nebeskoplavih je to što je najbolji strelac ekipe i cele lige Ćiro Imobile zamenjen u 29.minutu susreta sa Udinezeom zbog povrede mišića a s obzirom na prirodu povrede ne očekuje se njegov povratak na teren pre januara 2023.godine.

Lacio pored Serije A vodi bitke i u Ligi Evrope gde se nalazi u grupi "F" u kojoj sve četiri ekipe imaju identičan broj bodova tj. pet. Italijanskog predstavnika u naredna dva kola očekuju mečevi sa Fejenordom i Midtjilendom u kojima će imati priliku da izbori plasman u narednu fazu takmičenja.

Trener domaćih na današnjem susretu pored već dugo povređenih Muratorea i Palomina neće moći da računa ni na defanzivca Toloia koji je prekočio i prethodna dva susreta protiv Udinezea i Sasuola.

Maurisio Sari pored već spomenutog Imobilea neće moći da računa na već dugo povređene Bertinija i Faresa dok je upitan nastup rezerviste Markosa Antonia. 

Ono što raduje i navijače Lacija a i sve ljubitelje fudbala u Srbiji je da je naš reprezentativac Sergej Milinković-Savić u sjajnoj formi i da je do sada postigao tri gola a čak sedam puta je bio asistent.

Što se tiče međusobnih susreta na poslednjih pet smo videli dve pobede Atalante i dva remija dok su "nebeskoplavi" slavili jednom. Oba meča su u prošloj sezoni su završena bez pobednika.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,64)

TIP ZA HRABRIJE: T.R: 1:1 (kvota 7,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)