RAZDVAJA IH SAMO GOL-RAZLIKA: Prštaće u severnom Londonu

M.T.

12. 10. 2022. u 12:06

TIMOVI izjednačeni po broju bodova.

РАЗДВАЈА ИХ САМО ГОЛ-РАЗЛИКА: Прштаће у северном Лондону

FOTO: AP

Prošle nedelje Ajntraht i Totenhem odigrali su u Frankfurtu meč bez golova i sada su na tabeli sa istim brojem bodova, a večeras od 21 čas na stadionu ''Totenhem Hotspur'' u četvrtom kolu grupe "D" jedan od ova dva tima ima priliku da se pobedom izdvoji u odnosu na onog drugog.

U Frankfurtu je odigran prilično otvoren meč, ali su mreže mirovale, a Totenhem i Ajntraht na tabeli deli samo gol-razlika zahvaljujući kojoj je Totenhem drugi sa četiri osvojena boda, koliko ima i trećeplasirani Ajntraht. Ekipa menadžera Antonija Kontea slavila je u prvom kolu protiv Marselja, ali je u Lisabonu bila nemoćna protiv Sportinga. Efikasnost nije jača strana ''pevcima'' za sada u Ligi šampiona pošto su postigli samo dva gola u tri kola, a oba su delo Rišarlisona.

Totenhem je u Premijer lgii u odličnoj poziciji pošto je posle poraza od Arsenala, u prethodnom kolu savladao minimalcem Brajton golom Kejna i sada se nalazi na trećem mestu tabele sa tri boda manje od Mančester sitija na drugom mestu i četiri od vodećeg Arsenala.

Ajntraht ima potpuni rolerkoster od sezone, pre svega u domaćem šampionatu. Ekipa Olivera Glasnera je u Ligi šampiona poražena od Sportinga, da bi savladala Marselj, a remijem protiv Totenhema je stigla do četvrtog boda i još je sve otvoreno po pitanju plasmana u nokaut fazu.

Međutim, navijači mogu samo u neverici da gledaju šta njihovi ljubimci rade u Bundesligi. U prethodnom kolu Ajntraht je bio apsolutni favorit protiv fenjeraša Bohuma, da bi na kraju poslednjeplasirani tim lige konačno dočekao prvu pobedu u sezoni baš protiv ''orlova'' koji su kolo pre toga savladali lidera šampionata Union. Ipak, Ajntraht i dalje ima prilično dobru situaciju u Bundesligi, pa poraz od Bohuma, osim trenutnog razočarenja za navijače, ne mora da ima dalekosežnije posledice.

Iako je Hari Kejn dobio udarac u meču protiv Brajtona, posle kojeg je i zamenjen, trebalo bi da bude u timu pošto nije u pitanju ništa ozbiljno. ''Pevci'' neće imati na raspolaganju Dejana Koluševskog koji se još uvek oporavlja od povrede tokom igranja Lige nacija kao ni Lukasa Mouru, a to su i jedini sigurni izostanci u ekipi Antonija Kontea. U Ajntrahtu za meč protiv Totenhema neće biti Alamamija Turea, Bute i Džeroma Onguene koji su odsutni od početka sezone.

Prošlonedeljni meč ove dve ekipe okončan remijem bio je i njihov prvi zvanični, tako da će večeras oba tima imati priliku da zabeleže prvu pobedu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!