PETRIĆ PREPORODIO PARTIZAN: Mogu li "zmajevi" odbraniti "krov"?

N.P.

09. 10. 2022. u 11:17

EKIPA Voždovca dočekuje Partizan u meču 14. kola Super lige Srbije.

ПЕТРИЋ ПРЕПОРОДИО ПАРТИЗАН: Могу ли змајеви одбранити кров?

FOTO: Tanjug/AP

"Crno-beli" su nakon šokantnog ispadanja iz Kupa, odigrali dve fantastične utakmice. Parni valjak je u prošlom kolu nadigrao Vojvodinu u Humskoj (4:1), da bi sredinom nedelje Partizan ostvario fantastičan trijumf na gostovanju Kelnu (1:0), u grupnoj fazi Lige konferencija. Iznenadio je trener Partizana Gordan Petrić odlukom da od početka susreta na terenu bude Andrija Pavlović kojem je ovo bio prvi meč koji je počeo u "crno-belom" dresu. Ali, pokazalo se da je šef stručnog štaba kluba iz Humske napravio dobar izbor. Bio bi možda još bolji da je Andrija Pavlović u 64. minutu iskoristio priliku kad je iz okreta šutirao, a golman domaćih sjajno interevenisao.

Ipak, iskusni napadač je odradio sve što se od njega očekivalo i pokazao je da će u nastavku sezone biti veliko pojačanje "crno-belih". Partizan posle tri odigrana kola ima pet bodova i deli prvo mesto sa Nicom, Keln je treći sa četiri, dok je Slovacko na dnu sa samo jednim bodom.

Što se tiče prvenstva "parni valjak" se nalazi na petom mestu na tabeli sa 24 osvojena poena, pet manje od lidera i večitog rivala Crvene Zvezde.


Važnu pobedu u prošlom kolu ostvarili su fudbaleri Voždovca, popularni zmajevi slavili su u Ivanjici protiv Javora rezultatom 0:2. U veoma kvalitetnoj i sadržajnoj fudbalskoj predstavi, na "Gradskom stadionu kraj Moravice", viđena su dva gola, pregršt lepih akcija na obe strane, dva crvena kartona, disciplinovana i borbena igra u kojoj je gost izašao kao pobednik golovima Mijailovića u 32. i Pantovića u 81. minutu. Ekipa Voždovca nakon 13 odigranih utakmica zauzimaju šestu poziciju na tabeli Super lige Srbije sa 23 sakupljena boda.


Partizan je trijumfovao protiv tima sa Dušanovca u svakom od prethodnih pet međusobnih duela, a da nije primio gol! Gordan Petrić je ja zaista preporodio "crno-bele" u protekloj nedelji i očekujemo da njegov tim osvoji nova tri boda na "krovu".


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)