Interov zicer u Češkoj!

Novosti online

13. 09. 2022. u 10:04

UKOLIKO žele plasman u nokaut fazu, "neroazuri" moraju da trijumfuju večeras.

Интеров зицер у Чешкој!

Foto: Profimedia

Inter je na svojoj koži osetio moć minhenskog Bajerna na premijeri u Ligi šampiona. Bavarci su na "Đuzepe Meaci" slavili sa 2:0, a moglo je biti i ubedljivije. "Neroazuri" su se nekako osvestili do "šamara", te su savladali Torino minulog vikenda teže nego što se očekivalo. Izabranici Simonea Inzagija su golom Marcela Brozovića stigli do nova tri boda u Seriji A i sa injekcijom samopuzdanja izlaze na megdan Viktoriji iz Plzenja.

Pohvale pored hrvatskog veziste će dobio je i Nikolo Barela zbog načina na koji je spojio nekadašnju vedetu Dinama sa golom, opisivaće se Brozova mirnoća u odsudnom trenutku kad je plasirao fudbal pored Vanje Milinkovića Savića, međutim, junak utakmice je iskusni golman Samir Handanović. Slovenački čuvar mreže je podsetio na neka od magičnih izdanja, izmbezumio je protivničke fudbalere, posebno Nikolu Vlašića kome je ukrotio nekoliko zicera i tako sprečio šok.

Bilo je u igri ekipe Ivana Jurića smisla, ideje, kombinatorike, načina da se dođe u situaciju da se zapreti... Samo je nedostajala realizacija. Da je stajao neki manje kvalitetan golman ispred Interove mreže ko zna kako bi se završilo. Ovako, pored Handanovića ni muva ne bi proletela. Čak je u drugom delu uveo Jurić i Nemanju Radonjića, imao je još jedan srpski reprezentativac (Saša Lukić na terenu 90 minuta) jednu šansu, mada je pucao pored gola.

Od sredine drugog dela meča Inter je dodao gas. Pokušavali su Lautaro i Škrinijar, međutim, morali su "neroazuri" da čekaju sve do 89. da bi se pojavio Marcelo Brozović i doneo im četvrtu pobedu u sezoni.

Viktorija je samim plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona ostvarila veliki uspeh. Klub iz Plzenja je ipak još "zelen", a svaki bod u duelima sa Barsom, Interom i Bajernom slaviće se danima. Da će to biti jako teško, češki prvak je osetio u prvom kolu kada ih je Barselona deklasirala sa 5:1.

Inter nema prava na grešku u duelu sa Viktorijom, sve sem trijumfa smatraće se senzacijom i udaljavanjem od cilja - plasmana u nokaut fazu.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,88)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)