"PLAVO-BELI" GASE "FENJERAŠA": Helsinki - HIFK

N.P.

05. 09. 2022. u 12:02

IZABRANICI Tonija Koskele sastaju se sa "crvenima" u okviru 21. kola finske Veikauslige.

ПЛАВО-БЕЛИ ГАСЕ ФЕЊЕРАША: Хелсинки - ХИФК

Foto: Profimedia

Helsinki je vezao dve uzastopne pobede u prvenstvu, na strani protiv Hake 3:0 i SJK-a kod kuće rezultatom 1:0. "Plavo-beli" se nalaze na 2. mestu na tabeli sa 43 boda, jednim manje od vodećeg Kupsa.


Fudbaleri Hifka su jedan od kandidata za selidbu u niži rang. "Crveni" nemaju trijumf na prethodnih devet utakmica u šampionatu, imaju tri remija i čak šest poraza. Gosti su opravdano zakovani za dno Veikauslige sa svega devet osvojenih bodova i gol-razlikom 13:40.


Domaćin je savladao večerašnjeg rivala na svakom od prethodnih osam međusobnih duela između dva kluba. Aktuelni šampion ima priliku da novom pobedom preuzme lidersku poziciju, apsolutni je favorit pred svojim navijačima i savetujemo da kec pojačate golovima. Za najhrabrije predlažemo da pokušaju sa prelazom, ipak je u pitanju mali gradski derbi gde su preokreti česti.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,60)
ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao