TORINO ZABORAVLJA NA PORAZ IZ BERGAMA: VMS, Radonjić i Lukić love "vukove"

Novosti online

05. 09. 2022. u 10:07 >> 10:40

UTAKMICA 5. kola Serije A.

ТОРИНО ЗАБОРАВЉА НА ПОРАЗ ИЗ БЕРГАМА: ВМС, Радоњић и Лукић лове вукове

Foto: Profimedia

Nakon ubedljivog poraza od Atalante (3:1), Torino ima priliku da na svom terenu u okviru 5. kola Serije A upiše trijumf i tako na najbolji mogući način zaboravi na utakmicu iz Bergama. Leće je večerašnji protivnik "bikova", koji na "Olimpiko grande Torino" stiže nakon iznenađujućeg remija sa Napolijem.

Ostao je Torino bez Andree Belotija pre nekoliko dana i taj hendikep se osetio u igri "bikova" protiv Atalante. Iako su imali veći posed lopte i inicijativu u prvih pola sata utakmice, nedostajao im je dugogodišnji napadač sa kojim su bili uigrani, koji bi napravio makar malo veću pometnju u šesnaestercu Atalante.

Crno-plava "boginja" je igrala svoj direktni fudbal, nije je posed lopte mnogo zanimao, a obilatu pomoć imala je u defanzivcima Torina, koji su skrivili dva prilično besmislena penala. Za prvi i treći gol. Kod prvog Vanja Milinković Savić je otišao u stranu, dok je Tun Kopmajners šutirao po sredini, a kod trećeg gola je srpski čuvar mreže pogodio gde će ići lopta, ali je Holanđanin, strelac het-trika, bio precizan i nije uspeo da dohvati loptu. Jedino gol za "bikove" delo je Nikole Vlašića.

Starter u timu Torina bio je i Saša Lukić, dok je Nemanja Radonjić ušao u igru u drugom poluvremenu.

Leće je prijatno iznenadilo i odnelo bod sa stadiona "Dijego Armando Maradona" – 1:1 (1:1).

Mirisalo je od samog starta na potencijalni kiks Napolija, Leće je sredinom prvog poluvremena imalo priliku da povede sa bele tačke, ali je Aleks Meret odbranio udarac Lorenca Kolomba. Samo nekoliko desetina sekundi kasnije stigla je kazna, a servirao ju je Eljif Elmas posle traljavog šuta Matea Politana.

Ipak, umesto da Napoli doda gas i reši utakmicu u svoju korist, ekipu Lućana Spaletija ubrzo je presekao evrogol pomenutog Kolombija, koji se samo šest minuta posle promašenog penala iskupio raketom sa tridesetak metara.

Poslednji put večerašnji rivali su se sastali u sezoni 2019/20. Interesantno, popularni "vukovi" su slavili u oba duela - 1:2 i 4:0.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri