BORNMUT GROGIRAN PROTIV VUKOVA: Katastrofa iz Liverpula koštala Parkera posla

M.T.

31. 08. 2022. u 11:51

"VUKOVI" imaju dobru priliku za prvi trijumf u sezoni.

БОРНМУТ ГРОГИРАН ПРОТИВ ВУКОВА: Катастрофа из Ливерпула коштала Паркера посла

Foto: Profimedia

Preživeli su u prošlom kolu Premijer lige fudbaleri Bornmuta pravu katastrofu protiv Liverpula u subotu, a samo četiri dana kasnije na svom ''Din Kortu'' dočekuju od 20.30 Vulverhempton u meču petog kola Premijer lige.

Liverpul je protiv Bornmuta slavio sa 9:0 i izjednačio najubedljiviju pobedu u istoriji Premijer lige, a taj poraz bio je kap koja je prelila čašu za upravu "trešnjica" pa je menadžer Skot Parker postao bivši i ekipu će protiv Vulverhemptona predvoditi vršilac dužnosti Geri O'Nil. "Trešnjice" su naletele na Liveprul u najnezgodnijem trenutku, posle poraza "redsa" od Mančester junajteda u derbiju i neko je za to morao da plati.

Parker, nekadašnji menadžer Fulama koji je Aleksandra Mitrovića držao na klupi, posao je izgubio pošto je njegov tim doživeo i treći uzastopni poraz u šampionatu. Bornmut je redom gubio od Liverpula, Arsenala i Mančester Sitija posle startne pobede protiv Aston Vile i mada je raspored zaista bi težak za "trešnjice", uprava kluba nije imala više razumevanja za Parkera posle debakla protiv Liverpula.

Tu situaciju probaće da iskoristi Vulverhempton kojem pobeda polako postaje neophodna pošto je posle četiri kola i dalje nemaju. U prethodnom kolu su Vulvsi uspeli da remiziraju pred svojim navijačima sa Njukaslom i stignu do drugog boda u sezoni, mada bi ispravnije bilo napisati da su izgubili tri jer su gol za izjednačenje primili u poslednjim trenucima meča, ali bi ih tri boda protiv Bornmuta pogurala ka sredini tabele.

O'Nil još uvek nije siguran da li će protiv Vulverhemptona moći da računa na Lojda Kelija i Bena Pirsona zbog povreda. Džo Rotvel se i dalje nije oporavio od povrede, dok je Dejvid Bruks zbog bolesti izvan tima. Postoji šansa da zaigraju Žunior Stanislas i Rajan Frederiks koji su takođe imali problema sa povredama. Situacija je značajno bolja u redovima Vulvsa pošto je tim kompletan, osim Vilija Bolija koji je suspendovan jer se nije ni javio za utakmicu protiv Njukasla u nedelju iako je bio predviđen u protokolu, pa je menadžer Bruno Lage odlučio da ga kazni.

U poslednjih šest mečeva ovih timova računajući i Čempionšip, Vulverhempton je uspeo da slavi tri puta, Bornmut ima jedan trijumf manje, dok je jedan meč završen nerešeno. Međutim, "vukovi" su slavili na poslednja dva, dok su "trešnjice" poslednju pobedu ostvarile 2015. Vulverhempton ima probleme u napadu pošto "vukovi" ne koriste prilike koje imaju i postigli su tek dva gola u prva četiri kola, ali teško da će imati bolju priliku da stignu do pobede nego protiv Bornmuta kojem još zvoni od šamara koji mu je udario Liverpul.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,7)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona